Cloud Factory A/S är en dansk distributör av NextGen hosting, infrastruktur och några av världens bästa molnlösningar från Microsoft, Dropbox, Acronis och Eset. Företaget grundades 2013 med ambitionen att erbjuda överlägsna danska molntjänster, och idag är Cloud Factory den snabbast växande Microsoft-distributören i Danmark. Företaget erbjuder endast abonnemang och licenser och har för närvarande cirka 225 partners. 

Cloud Factory har 45 anställda på sitt kontor i Varde. Företaget är också ambassadör för Code of Care Varde, där personer med mentala, fysiska eller sociala utmaningar inkluderas på arbetsplatsen.  

Företaget, som är under snabb utveckling, har ambitionen att utveckla verksamheten i Sverige och för att genomföra denna strategi söker nu en 

Partner Account Manager


Microsoft-distributör – Marknadsutveckling – Tillväxt

Vill du leda expansionen på den svenska marknaden för ett ambitiöst, dynamiskt och tillväxtorienterat företag med stor potential? Som Partner Account Manager spelar du en nyckelroll i en spännande tillväxtresa där du kommer att leda Cloud Factory till framgång i Sverige. Detta är en självständig och inflytelserik roll där kan planera din arbetsdag under frihet och ansvar. Du representerar ett serviceinriktat och kompetent företag som kännetecknas av en informell och inkluderande arbetsmiljö, högt i tak och många möjligheter.

Du kommer att få en spännande vardag där du ansvarar för att bygga och utveckla företagets affärer på den svenska marknaden och rapporterar till företagets försäljningschef. Du kommer att ansvara för hela försäljningsprocessen, vilket inkluderar att genomföra uppsökande försäljning mot IT-återförsäljare. Du identifierar återförsäljare, bokar egna säljmöten, identifierar kundernas behov och se till att affären går i lås. I ditt arbete får du stöd av lokala försäljnings- och marknadsföringskampanjer. Du har samtidigt en fullständig överblick över din pipeline, dina affärer och din kundresa, som upprätthåller i HubSpot.

Du kommer att ha en viktig roll i att bygga upp och upprätthålla goda relationer med återförsäljare. Med utgångspunkt de relationerna håller du dig uppdaterad om potentiella framtida kundbehov – både när det gäller rådgivning till kunder och potentiell merförsäljning.

För att lyckas med jobbet behöver du erfarenhet från en liknande anställning inom distributionsförsäljning av hård- eller mjukvara, så att du redan är bekant med försäljningskanalerna. Du har också erfarenhet av att identifiera och onboarda kunder och därmed från att bygga och utveckla marknader. Du har god förståelse för IT och skriver och talar svenska på hög nivå. Om du dessutom förstår danska är det en stor fördel.

Som person är du en utåtriktad, målinriktad och kommersiell jägarprofil med stort driv och god affärsanda. Du är proaktiv, självgående och uthållig, och du motiveras av försäljning och nätverkande samt av att skapa tillväxt och utveckling. Du är en skicklig och resultatinriktad affärsman med en naturlig vinnarinstinkt och som tar ansvar för dina ansvarsområden. Du är lösningsorienterad, har god överblick och kan följa saker och ting till punkt och pricka. Du är dessutom en skicklig kommunikatör som kan skapa och upprätthålla goda relationer med kunderna.

Om du är vår nya Partner Account Manager för Cloud Factory i Stockholm, Sverige – tveka inte att ladda upp din ansökan och ditt CV! För mer information om tjänsten, kontakta John Tveit, VD på Sensu A/S, på tel: 20 77 43 33. Mer information om Cloud Factory A/S finns på www.cloudfactory.dk.

Observera att vi inte arbetar med tidsfrister för ansökningar, eftersom ansökningarna behandlas löpande.

SØG HER

Kontakt

Cloud Factory
Vestergade 4
6800 Varde
Danmark Syddanmark

John Tveit

{"street":"Vestergade 4 ","city":"Varde","state":"Syddanmark","zip_code":"6800","country":"Danmark","latitude":"55.6211052","longitude":"8.4803585"}