Er du den nye driftschef til Polly og Frank i København?


Læs endelig videre, hvis du er parat til at indtage en lederrolle i en af Københavns mest spændende restaurationsvirksomheder. Vi søger en energisk og kompetent driftschef.


Hvem er vi?

Vores restauranter Polly og Frank har gennem de seneste år sat deres præg på den københavnske restaurationsscene. Fællesnævneren er den kompromisløse tilgang til mad og vin - med den samtidige insisteren på, at den fremragende restaurantoplevelse prismæssigt skal være mere tilgængelig.


Vi er glade for, at gæsterne har taget så godt imod Polly og Frank, men vi har mod på meget mere! Vi har derfor en række nye koncepter i støbeskeen og er snart klare til at åbne vores næste restauranter.


Hvilket ansvar vil du få?

Til at lede denne voksende virksomhed, søger vi nu en driftschef. Driftschefen vil i det daglige referere ind til og arbejde i tæt samarbejde med restaurantchef Anders Vendelbo & gastronomisk-chef Anders Strier i en fælles mission på at udvikle virksomheden.


Du får ansvaret for driften af de to eksisterende restauranter og de nye restauranter, som løbende vil blive tilføjet virksomheden.


Som driftschef bliver du restauranternes tovholder, der både skal stå i spidsen for at vores gæster får den bedste spiseoplevelse og holde øje med, at vores budgetter holdes. Det er din fornemmeste opgave at sørge for, at dine ledere og medarbejdere har de allerbedste muligheder for at servere dejlig mad til en masse glade gæster.


Du vil få ansvaret for en række centrale områder, herunder:


Økonomi:

 • Styring af restauranternes daglige økonomi; dvs. indkøb, forbrug, drikkevarer, spild, status, faktura-godkendelse, lønkørsel, opfølgning på leverandører etc.
 • Budgetlægning og løbende rapportering vedr. restauranternes performance

Personale:

 • Personaleansvar i restauranterne, herunder ansættelse og udvikling
 • Oplæring og træning af personale
 • Driftsansvar angående personaleplanlægning og løn

Systemer & processer:

 • Ansvar for at alle systemer og redskaber for restauranterne fungerer i drift
 • Sikring af at alle checklister og procedurer ift. service og køkken efterleves
 • Særligt fokus på vedligehold og rengøring i restauranterne

Eksekvering af gæsteoplevelse:

 • Generel sikring af, at oplevelsen i restauranten lever op til det tilsigtede restaurantkoncept
 • Gennemgang og vurdering af kundefeedbacks
 • Løbende dialog med virksomhedens ledelse vedr. forbedringstiltag i restauranterne


Hvem er du? 

Det er et job, der kræver overblik og stor indsigt i ledelse, service og gode gæsteoplevelser.

En stor del af jobbet er ledelse, så dokumenteret ledelseserfaring er et krav. Det er også vigtigt, at du er langt mere fokuseret på muligheder end på begrænsninger og absolut ikke bange for at prøve nye veje. På Polly og Frank går det stærkt – både i restauranterne, men også overordnet med at udvikle virksomheden. Det er derfor vigtigt, at du er en energifyldt person, der trives i en til tider hektisk hverdag.


Derudover forventes det, at du har stærke kommunikative evner – både mundtligt og skriftligt. Det skal du både bruge internt til dine medarbejdere og kollegaer, men også eksternt i forhold til gæster og samarbejdspartnere.


Da du har det overordnede ansvar for restauranternes økonomi, er det et krav, at du har grundig erfaring med driftsøkonomi. Du skal være struktureret og have et udtalt planlægningsgen. Det er desuden vigtigt, at du forstår, hvordan god service overfor restaurantgæster skaber værdi. Det er således et krav, at du har betydelig erfaring fra restaurant - eller oplevelsesindustrien.

 

Hvad tilbyder vi?

Ud over en række spændende udfordringer og en energifyldt hverdag tilbyder vi dig en konkurrencedygtig løn, pension, helbredssikring og en masse personalefordele. Da Polly & Frank har et fælles ejerskab med Madklubben vil du herigennem få mulighed for sparring med Madklubbens professionelle bagland bestående af specialister indenfor driftsledelse, marketing, salg og HR.


Ansøgningsfrist: Vi læser ansøgninger løbende og besætter rollen, hvis den rigtige dukker op. Tøv derfor ikke med at sende din ansøgning afsted.


Har du spørgsmål om stillingen?  

Kontakt restaurantchef Anders Vendelbo på vendelbo@restaurantfrank.dkVi ser frem til at høre fra dig.


Ansøg her