Daglig leder til Hanzō i Storkøbenhavn

Brænder du for at udvikle din karriere i restaurationsbranchen? Så søger vi lige nu en inspektør til Madklubbens asiatiske gastrobastard, der hverken går op i landegrænser, regler eller traditioner.  

Vi blander lystigt gadekøkken- og gourmetinspirationer lige fra Japan over Kina til Thailand, Cambodja, Vietnam, Indonesien, Laos og videre ud i verden. 

 

Vi ved, at god drift sker gennem tæt sammenhold – både på gulvet, i køkkenet og i fritiden. For os er super service en holdindsats og vi har klare ambitioner om vores service, som du vil blive grundigt trænet i. 

Som daglig leder hos Hanzō forventer vi derfor, at du betragter restauranten som var det din egen. Du boltrer dig i en forandringspræget hverdag, hvor du med selvstændigt ansvar arbejder for at sikre den bedste indtjening og er med til at forfine og udvikle både forretningsgange og medarbejdere, så vi når vores mål. Et blik for 'her og nu'-resultater er derfor altafgørende. 


Vi leder efter:

 • Du har flair for ledelse og en kæmpe passion for service og gæster
 • Du har muligvis været leder tidligere i branchen eller haft lyst til at tage det næste skridt i din karriere
 • Du er løsningsorienteret og arbejder med ja-hat
 • Du trives i et ungt miljø med fart på
 • Du brænder for at udvikle og træne dine medarbejdere
 • Du er konkurrenceminded og trives af at blive målt på din performance af KPI’er
 • Du er god til at følge procedurer og standarder, men kan også tænke ud af boksen

 

Hvad tilbyder vi:

 • Du vil få ledelsesansvaret på aftenerne for at restauranten står kniv skarp, dine medarbejdere er top motiverede og gæsterne går imponerede hjem.
 • Du vil komme til at arbejde i en restaurant med fede omgivelser og plads til en masse gæster.
 • Du bliver en del af Madklubben-familien med +30 restauranter, hvor du finder et stærkt bagland til at hjælpe dig med at blive dygtigere og endnu mere succesfuld. 
 • Vi har specialister i finans, HR, marketing og salg, der er alle står klar til at hjælpe og støtte dig i din nye rolle. Det samme gør restaurantchefen, som du vil referere til i det daglige. 
 • Du bliver en del af et allerede fantastisk hold ude på restauranten, der glæder sig til at møde deres nye mellemleder og kollega.
 • Vi tilbyder yderligere pension, helbredssikring og en masse gode personalefordele til blandt andet at besøge vores andre restauranter med god rabat.

Løn efter kvalifikationer.


Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi holder samtaler løbende og ansætter, hvis den rigtige dukker op, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag.


Opstart: Efter aftale


Har du spørgsmål om stillingen? 

Kontakt driftschef Kiki på kiki@madklubben.dk

Om Madklubben

Madklubben er én stor familie af restauranter i København, Aarhus, Odense og Esbjerg. Lige siden vi åbnede vores første restaurant i 2007 har vi haft en målsætning om at gøre restaurantbesøget tilgængeligt for flere i Danmark. Med mere end 1.200.000 gæster om året er vi godt på vej. Vi beskæftiger omkring ca. 1.000 mennesker fordelt på 30+ restauranter, og vi har ambitioner om mere. Derfor er vi altid på udlig efter talentfulde personligheder, der har lyst til at blive en del af klubben. Måske det er dig?

Ansøg her

Find os her

Hanzo
Værnedamsvej 14
1619 København V