Opvasker til vores restaurant i København

Hos Det Glade Vanvid er vi altid på udkig efter nye kollegaer til vores dygtige teams. 

Det Glade Vanvid er en komplet restaurantoplevelse med et gastronomisk højt niveau og den gode helhedsoplevelse i centrum.
Vi tager hånd om gæsten fra de ankommer til de forlader os - efter en nøje tilrettelagt aften, hvor alt er inkluderet i prisen og alt er gennemtænkt til mindste detalje.
Vi søger en arbejdsom og servicemindet opvasker til vores restaurant i København. 


Du står for at vaske op fra aftenens service, samt diverse fra køkkenet.
Du skal være effektiv, fleksibel og nem at arbejde sammen med. Stillingen er deltid og arbejdstiden ligger primært i aftentimerne.  


” Vi går meget op i at have et stærkt team, vi tager ansvar for hinanden og for at aftenen lykkedes 110%. Det betyder også at vi griber hinanden og bakker hinanden op og det giver en helt unik holdånd!”  

Casper, køkkenchef Aalborg


Du har gerne erfaring fra lignende stillinger i restaurationsbranchen. Du er pligtopfyldende og møder altid op til den aftalte tid.  

 

Hvis du derudover kan sige ”Ja Tak” til følgende, er det lige dig vi leder efter: 


  • Du er ansvarsbevidst  

  • Du arbejder i et højt tempo 

  • Du kan arbejde selvstændigt  

 


Ansøg her
{"street":"Læderstræde 3","city":"København K","state":"Hovedstaden","zip_code":"1201","country":"Denmark","latitude":"55.6783739","longitude":"12.5790159"}

Kontaktinformationer

Det Glade Vanvid, København
Læderstræde 3
1201 København K
Denmark Hovedstaden

Line Bjerg Iversen

24212742

Kom med ombord! 


Det Glade Vanvid er en alsidig arbejdsplads med højt til loftet. Vi har altid gæstens oplevelse for øje, og vi arbejder professionelt og målrettet mod at yde den bedst mulige service. 


Vi glæder os til at høre fra dig.