Hos Sensu A/S arbejder vi med det, vi er bedst til – vi arbejder med mennesker og virksomheder. Derfor er indsigt nøgleordet hos Sensu – indsigt i mennesker og indsigt i virksomheder. Vi rådgiver med hjerte, hjerne og passion, og vi går længere og dybere for at skabe værdi. Vi udvikler, forandrer, og vi får medarbejdere, teams og ledere til at spille sammen. Vi fører de rigtige mennesker sammen og bringer mennesker fra, hvor de er, til hvor de gerne vil hen. Sensu er et dynamisk, inspirerende og forretningsorienteret konsulenthus, hvor både medarbejder, leder og virksomhed er i trygge og kompetente hænder.

Hos Sensu A/S har vi det store privilegie at være den foretrukne samarbejdspartner for en række af de mest spændende virksomheder i Danmark. Vi arbejder med rekruttering og ledelsesrådgivning på alle niveauer og har et indgående kendskab til, hvad der skal til for at understøtte og udvikle den fremtidige vækst i private virksomheder.

Sensu A/S er 13 engagerede medarbejdere fordelt på 2 lokationer – Aalborg (Svenstrup) og Aarhus. Som en del af vores lokation i Aarhus, og til at bidrage til den fortsatte vækst, søges der nu engageret og erfaren                                                                          

Teamchef 

Salg - Rekruttering - Aarhus

Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk, inspirerende og forretningsorienteret konsulenthus, og hvor du kommer til at arbejde med rekruttering og ledelsesrådgivning til en række af de mest spændende virksomheder i Danmark? Hos Sensu arbejder vi med rekruttering og ledelsesrådgivning på alle niveauer, og vi har et indgående kendskab til, hvad der skal til for at understøtte og udvikle den fremtidige vækst i private virksomheder. Du tilbydes en stilling som teamchef, hvor dit input og indsats vil være afgørende for vores vækst i området, og du vil derfor få mulighed for at gøre en forskel for Sensu`s fremtidige udvikling. Du tilbydes en kombination af fastløn og bonus på et, for branchen, højt niveau. Som teamchef vil du også indgå i en overskudsdeling på lokationen og potentielt på sigt indtræde som medejer af selskabets afdeling i Aarhus. Vi arbejder som et hold, men med stor frihed og råderum – både personligt, men også i forhold til kunder og geografi.  

Som teamchef hos os får du til opgave, at lede og videreudvikle Sensu’s afdeling i Aarhus, ligesom du sikrer at vi, i stigende grad, er den foretrukne rekrutteringspartner i øst og midt Jylland. Du får et stærkt search-team bag dig, som samarbejder med dig og dit team i opgaveløsningen, så I/du kan fokusere på at sælge, rådgive og sparre med afdelingens kunder. Vi arbejder ud fra en gennemprøvet proces, som sikrer, at vi leverer kvalitet i alt, hvad vi gør.

Du arbejder ud fra vores kontor i Aarhus, men din hverdag vil lige så ofte være ude hos kunderne. 

For at få succes i jobbet er du formentlig headhunter, managementkonsulent eller lignende. Du har samtidig en etableret kundeplatform og er vant til at skabe værdi for dine kunder og kandidater, ligesom du forstår og stortrives med rollen som leder, headhunter og rådgiver. Du har samtidig lyst og gerne erfaring med at lede et team af konsulenter, som du selv har et delansvar for at rekruttere og opbygge. Du har erfaring med brug af testværktøjer – ideelt set NEO-PI-3 eller tilsvarende. Du har formentlig en længere videregående uddannelse af merkantil karakter, som du har kombineret med en karriere indenfor det private erhvervsliv. Du insisterer på at levere kvalitet, og du har forståelse for livet som konsulent, der til tider kan være hektisk og travl.

Som person er du både udadvendt og socialt anlagt. Du er nysgerrig, hårdtarbejdende, og du trives med at ”være på”. Du har lyst til at blive en del af vores succes, og du drives af at medvirke til at fastlægge vores indsatsområder, processer og vækstpotentiale. Du har lyst til sælge, ligesom du drives af at skabe varige resultater, som er til gavn for alle involverede. 

Vi har netop afleveret vores bedste halvårsregnskab, og forventer at efterspørgslen på vores ydelser kun vil stige i de kommende år. 

Er du vores nye teamchef til kontoret i Århus? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Direktør Thomas Bech på tlf.: + 45 22 89 89 76. 

 

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende. 

 

SØG HER

Kontakt

Sensu A/S
Gamma 3
8382 Hinnerup
Denmark Midtjylland

Thomas Bech

Direktør & Partner

+4522898976

{"street":"Gamma 3","city":"Hinnerup","state":"Midtjylland","zip_code":"8382","country":"Denmark","latitude":"56.234276","longitude":"10.107891"}