Uopfordret ansøgning - Administration / Økonomi / Marketing / HR / Praktikforløb

  

ILLUM er i konstant udvikling, og vi søger løbende medarbejdere. For uopfordrede ansøgninger skal du ansøge herigennem, hvorefter din ansøgning vil blive læst af en af vores rekrutteringsfolk. Du vil blive kontaktet såfremt vi  åbner en stilling, der matcher dine ønsker og kompetencer.

Vi sætter stor pris på din interesse for ILLUM og vil gerne takke dig for at søge hos os.

DU HAR ET SMITTENDE HUMØR OG ER EN GOD AMBASSADØR
Din udadvendte personlighed og gode humør gør dig til en favorit hos kunderne. Om de er fra Kina, London eller Østerbro gør ingen forskel. For du trives i et internationalt miljø, og du taler både dansk og engelsk. Andre sprog er en fordel, ligesom erfaring eller uddannelse i detailhandel er en fordel.


EN VERDEN AF EKSKLUSIVE BRANDS
ILLUM er i gang med at skabe et unikt oplevelseshus, som sikrer at vores kunder får en fantastisk shoppingoplevelse ved at skabe en destination af internationale og skandinaviske brands indenfor skønhed, mode og design.  


Vi indkalder til samtaler løbende, så upload din ansøgning her for at komme i spil til en ledig stilling. Du kan til enhver tid logge ind og ændre din ansøgning, hvis dine forudsætninger ændrer sig. 


Søg nu 


KONTAKTINFORMATIONER

ILLUM A/S
Østergade 52
1001 København K

HR Afdeling

+45 27 80 29 79

SØG NU