Vil du være vores nye branchekendte mæglerassistent i NORTH Pension? 

 

Vi søger en dygtig, engageret og branchekendt pensionsmæglerassistent. Vores mæglerassistenter sidder primært på vores kontor i Aalborg, men vi har kontorer flere steder i landet, hvorfor du med den rette erfaring kan være bosiddende i hele landet. NORTH er en virksomhed med stor fleksibilitet og en høj grad af medarbejderinddragelse. Vi oplever en betydelig vækst og tilbyder derfor et arbejdsmiljø med højt tempo og fantastiske kollegaer.

 

Som pensionsmæglerassistent vil du indgå i et tæt samarbejde med vores pensionsmæglere og rådgivere for at sikre en professionel og effektiv betjening af vores kunder. 
 
Du vil spille en afgørende rolle i vores daglige drift, primært med fokus på kunder på CPR/medarbejderniveau.

 

Primære ansvarsområde 

I jobbet som mæglerassistent vil du være i daglig dialog med kunder og pensionsselskaber, for at supportere og understøtte pensionsrådgiverne. Du vil som bindeled i hele rådgivningsprocessen arbejde målrettet for at kunderne altid oplever en god og professionel behandling. Det gør du ved blandt andet at holde dig opdateret på de kommercielle pensionsselskabers forretningsgange. 

Du vil primært have ansvaret for kontakten og arbejdet med kunderne på CPR/medarbejder niveau. 


 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være: 

  • Daglig support og sparring til pensionsmæglere og rådgivere.
  • Telefonisk rådgivning og vejledning af vores kunders medarbejdere vedr. indbetalinger, anmeldelse af skader, ændring af dækninger, gage osv.  
  • Samarbejde med pensionsselskab og sundhedsforsikringsudbydere for at sikre optimale løsninger for vores kunder. 
  • Skriftlig og telefonisk kontakt til vores kunders medarbejdere og lønadministration primært på CPR/medarbejderniveau og agere som bindeled mellem kunde og pensionsselskab.
  • Løbende vedligeholdelse i vores kundesystem med fokus på korrekt datahåndtering og dokumentation. 

 

Uddannelse, erfaring og personlige kompetencer

Vi søger en kandidat med baggrund inden for pensionsområdet. Du kommer fra en stilling som kundekonsulent, intern pensionsrådgiver eller lignende i enten et pensionsselskab eller en mæglervirksomhed. 

 

Vi forventer, at du har bestået minimum IDD 4 på forsikringsakademiet, er i gang med uddannelsen, eller er villig til at gå i gang med denne udfordring. Vi værdsætter din faglige dygtighed, og som person er du serviceorienteret, god til at have mange bolde i luften samt struktureret. Det er vigtigt, at du kan lide at tilegne dig ny viden, da dette er afgørende for succes i rollen som pensionsmæglerassistent hos os. 

 

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende fastansættelse i et dynamisk arbejdsmiljø med et højt fagligt niveau. Du vil blive en integreret del af et dedikeret og kompetent team på 5 medarbejdere, hvor samarbejde på tværs, sammenhold og personlig udvikling er i højsædet. Du vil referere direkte til chefen for rådgivning og forebyggelse indenfor pension.

 

Vi tilbyder ligeledes muligheder for videreuddannelse, en attraktiv pensionsordning og en række andre fordelagtige medarbejdergoder. Stillingen er primært tiltænkt en fuldtidsansat, og lønnen vil blive fastlagt ud fra dine kvalifikationer og erfaringer.

 


Vi glæder os til at høre fra dig

Er du klar til at tage næste skridt i din karriere og blive en del af NORTH? Så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Louise Holm-Pedersen på LHO@northrisk.dk eller telefon 89934104 / 29701116.

 

Ansøg her

Kontakt Info

NORTH - Part of Howden

Louise Holm-Pedersen

Chef for forebyggelse og Rådgivning, Pension

2970 1116

En dansk risikoguide du kan stole på, uanset finansiel disciplin.


NORTH er et moderne og uvildigt rådgivningshus, der tager udgangspunkt i lige netop de behov og udfordringer, som vores kunder har. 


Med en bred vifte af kompetencer og fagligheder inden for forsikring, pension, financial procurement og realkredit, har vi værktøjerne til at lede kunden på ret kurs. 


Som et full-service finansielt rådgivningshus vil vi kunne levere samlet rådgivning, der sikrer kunden overblik fra en betroet, personlig og uvildig guide. Gennem 360-graders analyse af kundernes finansielle risici giver NORTH kunderne tryghed for, at de har de rette finansielle løsninger.