Medarbejder med fokus på mæglerservice til vores Broker Support team hos North

 

Har du lyst til at være en del af Danmarks hurtigst voksende virksomhed i den finansielle branche. Vi søger en medarbejder til mæglerserviceteamet i vores forsikringsagentur - NFA. 

I NORTH Risk gruppen er vi på 3 år blevet omkring 270 kolleger fordelt på kontorer i Lyngby, Esbjerg, Aarhus, Sunds og Aalborg. 

 

Om os

NFA et velfungerende og professionelt forsikringsagentur. Vi administrerer og sælger rammeaftaler for såvel danske som udenlandske forsikringsselskaber. Vi værdsætter et dynamisk miljø og tilbyder gode muligheder for faglig udvikling. Vi er en god blanding af ungdom og erfaring. Vi tænker utraditionelt inden for den finansielle verden – vi tror på at engagement, flid og at god kundeservice er vejen frem. 

 

Arbejdsopgaver

Du skal indgå i mæglerservice teamet, hvor dine opgaver vil blive dialog med mæglere, herunder svar på deres spørgsmål vedr. policer de har via os, forsikringer vi tilbyder og dialogen over mod vores administration, hvis der skal laves reguleringer/tilpasninger. Du vil også skulle screene udbud inden de sendes til mæglertilbudsafdelingen. Du vil få en spændende hverdag i en virksomhed i vækst og med gode muligheder for udvikling.

 

Vores forventeringer til dig

Som kandidat er erfaring inden for erhvervsforsikring forventet af vores kunder og derfor at foretrække.  Du vægter ansvaret for dine opgaver højt. Du trives bedst i et kontormiljø til dagligt og ikke på landevejen. Du trives godt med at arbejde med mennesker og du forstår, at vi som agentur leverer en service overfor de mæglere, der vælger at benytte os og ikke omvendt. 

 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en spændende fuldtidsstilling i et fagligt udfordrende miljø med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Sammen med os får du en arbejdsplads med gode arbejdstider, en ”people first” mentalitet, et stærkt socialt sammenhold og en lækker frokostordning. Vi er meget fleksible i forhold til arbejdssted – og du bestemmer selv om du vil arbejde på kontoret i Sunds, Aarhus eller Lyngby. 

 

 

Ansøgning:

Ansøgninger behandles løbende, hvorfor stillingen vil være åben, indtil de rette kandidater findes. Der kan kun søges via linket i opslaget.

 

Yderligere information:

For yderligere information om stillingen, kontakt os på: 

 

Kundeservicechef – Judit Grant

E-mail: jbg@northrisk.dk

Telefon: 31684500

 

Ansøg her

Kontakt Info

North Forsikringsagentur
Navervej 16A
7451 Sunds
Denmark Nordjylland

Judit Bjørg Grant

Kundeservicechef

3168 4500

NORTH Forsikringsagentur er et agentur i det danske rådgivningshus NORTH. Vi leverer kompetent rådgivning til små og mellemstore virksomheder omkring Erhvervsforsikring.


Vi har i NORTH Forsikringsagentur specialiseret os i forskellige brancheaftaler. Brancheaftaler er for større grupper af ensartede virksomhedstyper og indtegning i en sådan aftale, sikrer optimal dækning til en attraktiv pris, da aftalerne har stor volumen og dermed er attraktive for ethvert forsikringsselskab at være risikobærer på.

Vi har i vores brancheaftaler et stort og gennemprøvet kendskab til virksomhedernes forsikringsproblematikker og dermed også et meget indgående kendskab til skadebehandling på disse brancher. Det sikrer optimal rådgivning, når skaden er sket.

Forsikringsagenturet startede i 2008 og vi er lige nu 30 medarbejdere med ambitioner om, at vi skal være endnu flere. Vi bor i dejlige lokaler i Sunds og har ligeledes afdelinger i Lyngby og Aalborg.