https://holmegaardsparken.dk/fileadmin/_processed_/3/a/csm_Forsidebillede-HP_b0c3c68641.jpg

 

SOSU-hjælper i dagvagt med hver 3 weekend

 

Vi har mange dygtige kollegaer – vi mangler bare dig!

 

Inden du læser videre, skal du være opmærksom på, at du kan søge jobbet nemt og hurtigt. Du skal blot sende en sms til afdelingssygeplejerske Marina Ziegler på telefon 29172077. Marina vil tage kontakt til dig, hvor i finder et tidspunkt i kan mødes. 

 

Her er mindst fire gode grunde til at, at du skal søge stillingen hos os

  • Vær med til at forme den attraktive arbejdsplads
  • Du får et arbejde, hvor du kan vokse både fagligt og menneskeligt
  • Du bliver en del af et fagligt team med engagerede medarbejdere
  • Du får en meningsfuld hverdag

 

Holmegårdsparken tilbyder

Holmegårdsparken er Danmarks ældste plejehjem, i smukke omgivelser i Ordrup, med 120 beboere fordelt på 6 afdelinger. Vi sætter beboerne først på alle niveauer i organisationen, og vi lykkedes, når beboerne oplever fokus på dem som et helt menneske med individuelle ressourcer og behov. Vi tilbyder hjemlige rammer for beboerne og gode arbejdsforhold for dig og dine kollegaer.

Vi tilbyder grundig introduktion, der er tilpasset dig og løbende kompetenceudvikling. På hver afdeling er der ansat en teamkoordinator, som er med til at styrke fagligheden hos dig og dine kollegaer. Der er altid en ansvarshavende i weekenden og helligdage. 

Hvis du vil udfolde din faglighed til fordel for vores beboere, vil du passe godt ind på afdelingen. 

Vi er i gang med projekt ’det gode arbejdsliv’, hvor vi sammen med medarbejdere kan være med til at forme den attraktive arbejdsplads hvor jeres værdier kommer i fokus. Vores fantasier sætter ingen grænser.

 

Kan du se dig selv i vores værdier?

At arbejde med mennesker er både givende og meningsfuldt, men det stiller også krav til os. Vi har brug for sammenhold og fællesskab på afdelingen og skal altid handle med respekt overfor vores kollegaer. Et godt arbejdsmiljø kommer ikke at sig selv, så derfor har vi hele tiden fokus på trivslen og hinanden som mennesker. 

 

 

Vi søger dig, der er nyuddannet eller har flere års erfaring. Når vi ansætter dig, tror vi på dig og vil gerne bruge ressourcer på, at du føler dig velkommen og kan varetage hverdagens opgaver. Du vil i starten følge et tilrettelagt introduktionsprogram og efterfølgende have sparring med daglig leder og teamkoordinator.

 

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er mellem 28-37 timer efter eget ønske. Med tiltrædelse 1 juni eller efter aftale, men vi venter gerne på den helt rigtige medarbejder. Der vil løbende blive indkaldt til samtale.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker at komme forbi og høre nærmere om vores værdier, og samtidig se vores smukke omgivelser, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Marina Ziegler på telefon 29 17 20 77 eller på mail mz@holmegaardsparken.dk

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og cv.