Senior Accountant til NORTH Risk i Lyngby

 

Er du på udkig efter et spændende og alsidigt job som Senior Accountant i en virksomhed på en fantastisk vækstrejse? Trives du godt i en dynamisk stilling, hvor du skal varetage en bred vifte af opgaver i Finance teamet i tæt samarbejde med dine kolleger. Så har du nu muligheden for at sætte dit præg på den spændende rejse.

 

Er du Norths nye Senior Accountant?

Som en Senior Accountant stræber du efter at være mere end blot en regnskabskyndig. Du er en analytisk tænker, der mestrer kunsten at finde sammenhænge i komplekse data og drive forretningen fremad gennem præcision og omhyggelighed. Din proaktivitet driver dig til at tage initiativ og løse problemer før de opstår, alt imens du jonglerer flere opgaver og overholder stramme tidsfrister med legende lethed takket være dine organisatoriske færdigheder.

Men det er ikke kun dine talenter, der definerer dig. Din evne til at kommunikere klart og effektivt forbindes med dine teammedlemmer og interessenter, hvilket skaber et miljø præget af samarbejde, succes og teamspirit. 

Når udfordringer opstår, er du ikke tilbageholdende. Tværtimod, du omfavner dem med fleksibilitet og beslutsomhed, altid parat til at tilpasse dig og finde løsninger, der fører til succes. Din vilje til læring og konstant forbedring sikrer, at du forbliver på forkant med udviklingen og forbliver en uundværlig i enhver situation.

Stillingen indeholder flere typer opgaver indenfor Finance – herunder bogholderi, afstemning, regnskabsafslutning mv. i tæt samarbejde med dine kolleger. Endvidere vil du deltage i den eksterne rapportering samt i udviklingen af økonomiske processer og procedurer. Du kommer også til at fungere som en aktiv sparringspartner for øvrige accountants og bidrag til deres faglige udvikling. Du har reference til Head of Finance. 

 

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Nærmest sparringspartner for accountants i afdelingen
  • Deltagelse i det løbende bogholderi
  • Udarbejdelse og kontrol af månedsafstemning mv.
  • Deltagelse i indberetninger til de offentlige myndigheder i Danmark, herunder moms, lønsumsafgift og statistik
  • Assisterer med forberedelse af materiale til revisor
  • Finansiel rapportering til koncernen
  • Systemadministration og procesforbedringer
  • Kommunikation og samarbejde med tværfaglige teams og interessenter
  • Finansielle ad hoc-opgaver


Vores forventninger til dig

Du har 3-5 års erfaring indenfor bogholderi og har en god forståelse for regnskabsprincipper og -praksis samt trives i en foranderlig hverdag. 

Vi ønsker os konkret, at du er: 

  • struktureret med ønske om høj kvalitet
  • har øje for detaljen
  • god til at planlægge egne opgaver
  • Proaktiv tilgang til at identificere og løse finansielle udfordringer
  • superbruger i excel 
  • teamplayer med godt humør og evne til at se tingene fra forskellige perspektiver
  • God kommunikationsevne og evnen til at samarbejde på tværs af forskellige afdelinger
  • bekendt med forsikringsbranchen 
  • mindst lige så vigtigt er nysgerrig på at udvikle din faglighed yderligere 


Om at arbejde for NORTH

NORTH er en ung virksomhed, der er har samlet det bedste indenfor finansiel rådgivning. Vi er på en vækstrejse og stemningen er fuld af forventning samtidig med, at vi har dybe rødder i branchen. Vi er en god blanding af unge og erfarne medarbejdere, hvor flere har været beskæftiget med deres område i årtier. Som vores nye kollega, får du derfor god mulighed for sparring med nogle af de dygtigste på området. 

Vi tilbyder dig et spændende fast job i et dynamisk arbejdsmiljø, som er fagligt udfordrende, en høj grad af selvstændighed, mulighed for hjemmearbejde og fleksible arbejdstider. Vi tilbyder attraktive personaleforhold, herunder en god pensionsordning, sundheds- og tandforsikring, frugt- og frokostordning, samt og andre fordelagtige personalegoder.

Stillingen er fuldtid med løn efter kvalifikationer.

 

Ansøgningsfrist og spørgsmål

Ansøgninger behandles løbende, hvorfor stillingen vil være åben, indtil den rette kandidat er fundet.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Christopher Iversen på 25 15 14 31.

 

Ansøg her

Kontakt Info

North Risk A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Denmark Hovedstaden

Christopher Iversen

Head of Finance

2515 1431

En dansk risikoguide du kan stole på, uanset finansiel disciplin.


NORTH er et moderne og uvildigt rådgivningshus, der tager udgangspunkt i lige netop de behov og udfordringer, som vores kunder har. 


Med en bred vifte af kompetencer og fagligheder inden for forsikring, pension, financial procurement og realkredit, har vi værktøjerne til at lede kunden på ret kurs. 


Som et full-service finansielt rådgivningshus vil vi kunne levere samlet rådgivning, der sikrer kunden overblik fra en betroet, personlig og uvildig guide. Gennem 360-graders analyse af kundernes finansielle risici giver NORTH kunderne tryghed for, at de har de rette finansielle løsninger.