NEUGEBAUER CLAN SØGER ADMINISTRATIV STUD.JUR.


Vil du være en del af et moderne advokatkontor, hvor vi vægter faglighed og et stærkt socialt sammenhold højt? Er du i begyndelsen af jurastudiet, og kunne du tænke dig at indgå i vores dygtige stud.jur. - team? Så er det måske netop dig, vi mangler hos Neugebauer Clan.

 

Neugebauer Clan er højt specialiseret inden for alle områder af forsikring, erstatning, procedure samt liv og pension. Vi fører mange retssager inden for vores specialer og har desuden et tæt samarbejde med såvel forsikringsselskaber som pensionsselskaber.

 

Vi søger en stud.jur., som er i gang med starten af studiet. Du vil indgå i vores stud.jur. – team bestående af i alt 4 studenter. Dine opgaver vil i starten primært være af administrativ karakter, men på sigt og i takt med at du kommer længere på dit studie, vil der også være juridiske opgaver.

 

Arbejdsopgaver:

Du vil være med til at gøre en forskel og være en stor hjælp for vores advokatsekretærer og jurister. Dine opgaver vil variere en del og bl.a. bestå af følgende:

  • Håndtering af virksomhedens online postkasse, herunder frister, meddelelser m.m.
  • Tæt samarbejde med kontorets advokatsekretærer
  • Håndtering af sagsmateriale
  • Bilagslister til Retslægerådet
  • Diverse praktiske opgaver, som kan være alt fra at flytte havemøbler ud på vores terrasse til arkivering

Om dig:

Du er i begyndelsen af jurastudiet, og har et ønske om at opleve et advokatkontor indefra. Du har måske interesse inden for personskadesager, samt generel forsikrings- og erstatningsret. Du har et højt fagligt niveau og er god til at kommunikere klart og forståeligt både mundtligt og skriftligt. Derudover kan du lide at arbejde selvstændigt, tage ansvar og blive udfordret. Som person er du social, energisk, initiativrig, udadvendt, løsningsorienteret, og pragmatisk.

 

Om os:

Vores kontor ligger i Hellerup i moderne omgivelser. Vi er et mellemstort kontor, hvor alle bidrager til en god arbejdsdag og en god stemning. Vi tilbyder gode arbejdsforhold med en ugentlig arbejdstid på ca. 15 timer. Det vil være en fordel, hvis du kan møde tidligt om morgenen.  

 

Hver formiddag sørger vores kontoransvarlige for hjemmelavet smoothies og lækre sunde snacks, og til frokost er der mulighed for at deltage i en god frokostordning.

 

Ansøgning:

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte en af vores nuværende stud.jur.’ere, Magnus Durhuus, som kan træffes på 33 34 80 18.

 

Send din ansøgning, CV og karakterudskrift snarest muligt – og senest 8. maj 2024. Søg ved at trykke på ”søg nu”. Der modtages ikke ansøgninger pr. mail.

 

Læs mere om Neugebauer Clan på www.nclaw.dk

Søg nu

Kontakt

Neugebauer Clan
Strandvejen 58, st.th.
2900 Hellerup
Denmark Hovedstaden

{"street":"Lautrupsgade 13","city":"København Ø","state":null,"zip_code":"2100","country":"Denmark","latitude":"55.7098933","longitude":"12.589817"}