Energiske salgskonsulenter til nystartet salgsafdeling i NORTH Risk A/S  

Drømmer du om at sætte dit eget præg på en helt nystartet salgsafdeling i Danmarks første og snart største uafhængige rådgivningshus inden for erhvervsforsikring, firmapension, financial procurement og realkreditfinansiering? For at fortsætte vores vækstrejse søger vi engagerede salgskonsulenter, som brænder for at være med fra starten og blive en væsentlig del af den nye afdeling. Vores mission er at skabe sikkerhed og gennemsigtighed i en kompleks finansverden.

"Som salgskonsulent hos NORTH vil du tage ansvar for at åbne dørene til landets mest spændende virksomheder og opbygge nye kunderelationer med C-level beslutningstagere. Du kommer til at spille en vigtig rolle i vores salgsteam i de indledende salgsprocesser ved at opspore og udvikle nye forretningsmuligheder inden for vores nøgleområder. Du vil også hjælpe med at udarbejde og udføre nye salgsstrategier og kampagner over for potentielle nye kunder. Du vil arbejde tæt sammen med vores rådgivningsteam for at sikre en effektiv og vellykket salgsproces."


Er du en passioneret og målrettet sælger, der brænder for at opnå dine mål?

Du er drevet af et stærkt salgsinstinkt og har en passion for kontinuerligt at forbedre dine færdigheder. Erfaring med B2B-salg er en fordel, men ikke en nødvendighed, da vi prioriterer din personlighed og potentiale meget højt. Det er dog vigtigt, at du er målrettet, selvstændig og trives i et miljø i hurtig udvikling. Du er struktureret, pligtopfyldende og overholder dine aftaler. Dine danske kommunikationsevner, både i skrift og tale, er fremragende. Du har drive og vindermentalitet, men du er samtidig en teamplayer, der værdsætter samarbejde og vidensdeling med kolleger.

Vi har fokus på trivsel, samarbejde og personlig udvikling

NORTH er en ung virksomhed, der har samlet det bedste indenfor finansiel rådgivning. Vi er på en vækstrejse, og stemningen er fuld af forventning samtidig med, at vi har dybe rødder i branchen. Vi er en god blanding af unge og erfarne medarbejdere, hvor flere har været beskæftiget med deres område i årtier. Som vores nye kollega, får du derfor god mulighed for sparring med nogle af de absolut dygtigste på området.

Vi tilbyder en unik chance for at præge din fremtidige karrierevej i en innovativ og hurtigt voksende virksomhed. Du får en grundig oplæring og et personligt mentorprogram, der sikrer din faglige og personlige udvikling.

Herudover tilbyder North:

  • En attraktiv lønpakke med fast månedsløn og bonusordning. 
  • Stor fleksibilitet og muligheden for at arbejde med nogle af Danmarks største virksomheder i forskellige sektorer.
  • Et dynamisk arbejdsmiljø med høj performance, stærkt kammeratskab og plads til sjov.
  • Adgang til de bedste digitale værktøjer for at optimere din arbejdsdag og dine resultater.
  • Frokostordning. 
  • Pensionsordning, sundhedssikring, tandforsikring mv. 
  • Mulighed for at fortsætte karrieren i North Risk via andre afdelinger/roller senere hen.
  • Sociale arrangementer, sommerfest, julefrokost, fredagsbarer, sportsarrangementer mv.  

Er du klar til at gøre en forskel?

Ansøgninger behandles løbende, hvorfor stillingen vil være åben, indtil de rette kandidater er fundet. Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Head of Outbound Sales, Mads Prangsgaard på 50 60 05 44 eller mpr@northrisk.dk

Tag det næste skridt i din karriere med NORTH Risk A/S og bliv en del af et team, hvor du kan skabe ægte værdi. Vi ser frem til at byde dig velkommen!

 

 

 

Ansøg her

Kontakt Info

North Risk A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Denmark Hovedstaden

Mads Prangsgaard

Head of Outbound Sales

50600544

En dansk risikoguide du kan stole på, uanset finansiel disciplin.


NORTH er et moderne og uvildigt rådgivningshus, der tager udgangspunkt i lige netop de behov og udfordringer, som vores kunder har. 


Med en bred vifte af kompetencer og fagligheder inden for forsikring, pension, financial procurement og realkredit, har vi værktøjerne til at lede kunden på ret kurs. 


Som et full-service finansielt rådgivningshus vil vi kunne levere samlet rådgivning, der sikrer kunden overblik fra en betroet, personlig og uvildig guide. Gennem 360-graders analyse af kundernes finansielle risici giver NORTH kunderne tryghed for, at de har de rette finansielle løsninger.