Copywriter/SoMe-ansvarlig for Jaguar/Land Rover

Har du lett for å skrive gode tekster, og kan produsere engasjerende innhold til alle typer plattformer? Er du sylskarp når det gjelder kommunikasjon på sosiale medier? Og har du en stor interesse for biler, og vil være med på en digital reise med noen av verdens mest anerkjente bilmerker?  

Da er du kanskje den nye Copywriter/SoMe-ansvarlige i ZUPA ZITE sin byrå-enhet hos Jaguar Land Rover Norge, hvor vi ivaretar dag-til-dag markedsføring for det norske markedet.

Din primære oppgave vil bli å produsere innhold på tvers av plattformer – SoMe-kanaler, nettsider, nyhetsbrev, annonser, forhandlermateriale osv. – og delvis planlegge og optimere SoMe-kampanjer. Du kommer til at sitte sammen med markedsføring-avdelingen hos Jaguar Land Rover Norge i Oslo, hvor du jobber tett med de ansatte. I tillegg vil du ha et tett samarbeid med ZUPA ZITEs to andre Jaguar Land Rover SoMe-ansvarlige i Sverige og Danmark.


Hvem er du?

  • Du har en bachelorgrad og et par års erfaring fra en lignende stilling
  • Du kan produsere feilfri tekst med et levende språk – tilpasset de enkelte merkene sin tone-of-voice
  • Du kan arbeide strategisk med innhold på tvers av plattformer og har en god forståelse av kundereisen
  • Du er vant til å lage og optimere kampanjer i Facebook Business Manager og i de øvrige SoMe plattformene (Instagram, Linkedin, YouTube osv.)
  • Du holder deg oppdatert på SoMe trender og nye muligheter på de enkelte plattformene
  • Du er en ambisiøs og engasjert teamplayer med et stort smil og en ’yes-we-can’-innstilling

Hva tilbyr vi?

ZUPA ZITE er et on-site reklamebyrå, som ’bor’ hos kunden for å være så tett som mulig på kunnskapen, beslutninger og data. Du kan se frem til å bli en del av et team med sterk kompetanse, store ambisjoner og masse kreativ energi. Utover Jaguar og Land Rover i Norge, leverer vi også markedsføring til Jaguar, Land Rover og Hyundai på det danske og det svenske markedet.

Vårt byrå-team består av ni kolleger, hvorav de fleste har base i Danmark, men vi er også opptatt av å være tilstede i både Oslo og Malmö. I tillegg, som en del av ZUPA ZITE teamet, får du en byråfamilie på nesten 300 stykker i ryggen - med ferdigheter og kunnskap som vi vil ha fri adgang til. Fremfor alt kan du glede deg til masse spennende oppgaver for kule merkevarer, som bare venter på din copywriter/SoMe-ekspertise!     


Er du interessert? Send en kortfattet søknad og din CV via linken nedenfor. Siste frist: 31. Oktober 2020.


Om ZUPA ZITE

ZUPA ZITE etablerer og driver on-site-byråer hos kunder som et moderne og effektivt alternativ til den tradisjonelle in-house markedsførings modellen. Vi er en del av Danmarks største byråfamilier, som bl.a. teller det prisvinnende ZUPA reklamebyrå og produksjonsenheten SPRING Production med avdelinger i Aarhus, København, Odense, Manchester, Hamburg og Ho Chi Minh City i Vietnam. I alt er vi mer enn 300 ansatte.     Kontakt

ZUPA ZITE
Studsgade 22
8000 Aarhus C

Mary Fausbøll


+45 51215011


mf@zupa.dk

Ansøg