Kan du lide pizza og vil du være med at til at skabe fantastiske oplevelser for vores gæster? Så er det nu – lige nu – at vi har plads til dig i Gorm’s familien.

Vi er hele tiden på udkig efter flere glade pizza entusiaster til at arbejde i vores Gorm’s restaurant i Nyhavn. Vi er både på udkig efter nye værter og pizzaioloer (over 18 år) samt nye opvaskere (under 18 år).

Du bliver oplært og trænet i at arbejde med lækre råvarer samtidig med, at du bliver en del af et ungt og dynamisk team.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

Service og tilberedning af lækre råvarer ud fra Gorm’s standarden

Positive og hjælpsomme kollegaer

Varierende arbejdstider med dags, aften og weekend arbejde


Vi håber at:

Du er smilende og imødekommende
Du er mødestabil og ved at det er vigtigt du overholder dine aftaler Du kan lide at ha’ travlt og holder fokus når tempoet er højt
Du har en naturlig interesse for madlavning og lækre råvarer


I Gorm’s er gæsten altid i centrum mens vi arbejder i et højt tempo med smil på læben. Vi lover, du får sved på panden, dygtige kolleger, nye kompetencer og masser af pizza. Måske har du erfaring fra restaurationsbranchen, sportsverdenen eller blot en kærlighed for madlavning. Vigtigst er det dog, at du har ben i næsen og krudt i rumpen, da vi elsker personlighed og go’ energi.

Lyder det som noget for dig, så skynd dig at send dit CV og en kort ansøgning via linket – præcisér gerne om du søger som vært, pizzaiolo eller opvasker - vi glæder os meget til at høre fra dig og afholder løbende samtaler.

Ved spørgsmål, venligst kontakt restaurantchef Michael Veiling på tlf: 31 53 08 88


Søg nu


Send ansøgning

Spørgsmål om jobbet

Michael Veiling
Restaurantchef
3153 0888

"Jeg startede egentlig i Gorm’s for at skulle have et arbejde i mit sabbatår. Det viser sig så at være mere end et arbejde. Det er en familie hvor jeg har fundet flere af mine bedste venner og bekendtskaber og hvor jeg samtidig lærer nye ting gastronomisk og bliver udfordret dagligt. Efter snart 7 år, er der stadig aldrig to dage der er ens. I love it…Mit job i Gorm’s giver mig glæde samtidig med at jeg har fået chancen for at udvikle mig personligt og fagligt.
Nicki Sommer, Food operation manager Gorm's"

Our recruitment video