Servicemontør

Hos HVSA kombinerer vi innovation og moderne teknologi med mange års erfaring for at levere kvalitetsløsninger, som altid lever op til kundernes krav og forventninger. Dette har vi i 2020 understreget med opkøbet af en konkurrerende virksomhed fra vindindustrien, som har tilført HVSA’s veludviklede produktionsfaciliteter mere innovation og ingeniørviden.

Vi søger til en nyoprettet stilling en løsningsorienteret servicemontør, som kan varetage forskelligartede reparations-, service- og montageopgaver on-site nationalt og internationalt samt deltage i daglige produktionsopgaver i Hvide Sande.

Der er tale om et selvstændigt og afvekslende job, hvor du får rig lejlighed til at bruge din erfaring indenfor samling, montage og installation af maskiner med pneumatik, hydraulik, elektriske komponenter etc.

 

Relevant erfaring/uddannelse


Vi forestiller os, at du er uddannet med baggrund i teknik eller montage, som fx landbrugsmaskinmekaniker, eller har en lignende teknisk uddannelse.

Udover nogle års praktisk erfaring – gerne som servicemontør - lægger vi vægt på følgende:


HVSA’s højeste mål er at drive en troværdig virksomhed med meget tilfredse kunder. Som vores ambassadør hos kunden forventer vi, at dette afspejles i din fremtræden, hvor du med din høje arbejdsmoral naturligt tager ansvar for opgaverne, og yder et højt serviceniveau.

 

Interesseret?


Vi afholder samtaler løbende og forventer stillingen besat snarest, men venter dog gerne på den rigtige medarbejder.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Production Manager Kurt Ginnerup enten på mail KGA@hvsa.dk eller på telefon 2028 2511.

SØG HER

Kontaktinformationer

Hvide Sande Shipyard, Steel & Service
Beddingsvej 2
6960 Hvide Sande

Birgit Væver


+45 4188 4974


bv@hvsa.dk

Ansøgninger modtages kun via hjemmesiden https://hvsa.dk/career/vacant-jobs/ eller via 'SØG HER' knappen ovenfor.

Se mere