Digital Art Director/designer til ZUPA i København

Vi søger en digital Art Director/designer til vores kontor i Toldbodgade i København. Som digital designer på ZUPA skal du udvikle kreative og visuelle koncepter til vores webløsninger og være med til at sætte en høj standard for bureauets digitale arbejde i samarbejde med det øvrige digitale team. Du har allerede mindst 3-4 års erfaring med at designe hjemmesider, e-mails, apps og/eller digitale produkter – og som person brænder du for at levere design på et højt niveau.


Din profil

Du kan formentlig genkende dig selv i de fleste af nedenstående punkter:


-> Din portfolio indeholder et godt mix af websites, apps, e-mails, bannere og SoMe, og den viser at du har et højt kreativt niveau, samtidig med at du kan dit håndværk til fingerspidserne.


-> Du holder dig opdateret om de seneste designtrends, digitale medier og designprogrammer – og du kan omsætte din viden til stærke løsninger for vores kunder. Som person ønsker du at udvikle dig og bureauets digitale leverancer.


-> Du har styr på Adobe XD, Sketch, Illustrator, Anima, SVGator og tilsvarende programmer – og du arbejder hjemmevant i Adobe-pakken. Kendskab til animationsprogrammer, video og 3D er desuden en fordel.


-> Du har en stærk forståelse for UI, UX og brugercentreret design, og du er i stand til at skabe et designsystem baseret på fleksible moduler og UI-komponenter, der kan fungere i forskellige kombinationer.


-> Du er en teamplayer, der trives i samarbejdet med konsulenter, projektledere, UX’ere, tekstforfattere, programmører og medierådgivere. Du ved, at de bedste løsninger opstår i krydsfeltet mellem forskellige kompetencer og perspektiver.


-> Som person er du struktureret, ansvarsbevidst og har 100% styr på dine leverancer og arbejdsfiler. Du tager ansvar for din del af leverancen, og præsenterer gerne dit arbejde for andre.


-> Du har en relevant grafisk uddannelse og en masse værktøjer fra studie og arbejde med i bagagen. Og vigtigst af alt er du en positiv og engageret person, der nyder samarbejdet med dine forskellige kolleger.


Hvad tilbyder vi?

På ZUPA bliver du en del af et team på over 60 søde og ambitiøse kolleger fordelt på to kontorer i København og Aarhus. Vi byder både på barista-kaffe, fredagsslik og lækker frokost, men vigtigst af alt har vi masser af spændende opgaver og udfordringer, der venter på at blive løst.


Vi arbejder med en lang række danske og internationale kunder inden for digital markedsføring, website produktion, marketing automation og integrerede marketingindsatser. Opgaverne er derfor både varierede, udfordrende og ikke mindst spændende.


Hos ZUPA bliver du også en del af Spring Family, som ud over ZUPA består af Spring Production i Aarhus, Vietnam, Hamburg og Manchester, Brandbox i Bjerringbro, NCG Agency i Kolding, Kampstrup Agency i Stilling, samt marketing automation-selskabet Working Minds. I alt er vi mere end 300 mand.Apply now


Kontakt

ZUPA
Toldbodgade 49B
1253 København K

Morten Eskildsen


29918775


me@zupa.dk

Ansøg