Project Manager Assistant - Technical Documentation CE

Hos HVSA kombinerer vi innovation og moderne teknologi med mange års erfaring for at levere kvalitetsløsninger, som altid lever op til kundernes krav og forventninger. Vi er ISO-certificeret og vores højeste mål er at drive en troværdig virksomhed med meget tilfredse kunder. 


Som Project Manager Assistant er du en vigtig spiller i at sikre kundetilfredsheden gennem dit høje serviceniveau og din vedholdende indsats for at generere og indsamle korrekt dokumentation. Du sørger nemlig for, at opbygningen af dokumentationen overholder gældende standarder og at dokumentationspakkerne bliver færdige og godkendt, så de kan overleveres rettidigt til vores kunder.


Anne Mette Ehmsen, Project Manager Assistant: ” I mit arbejde med at lave CE dokumentation, bliver jeg udfordret hver dag. Jeg får stor indsigt i vores nye produkter og deres funktion, og jeg har et nært samarbejde med konstruktører og projektledere på tværs af afdelinger og lokationer. Ofte er jeg også med i tegneprocessen, som giver lidt afveksling i hverdagen.”


Opgaver


  • Sikre dokumentation som grundlag for CE-mærkning af udstyr, herunder risikovurdering, brugermanualer, load test certifikater mm.
  • Godkendelse af materialecertifikater og arkivering under sagsnummer

Det er nødvendigt, at du har interesse indenfor dokumentation/CE-mærkning, har teknisk forståelse og er fortrolig med brug af IT-systemer, herudover sørger dine nærmeste kolleger for grundig oplæring.Dine kompetencer


  • Solidt kendskab til Office pakken
  • Velformuleret i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt
  • Forudgående kendskab til Solid Works, Nitro, SharePoint og D4 eller lignende systemer er en fordel, men ikke et krav

Du trives ved at drive og afslutte opgaver. Du går ikke på kompromis med kvaliteten af dit arbejde og din målbevidsthed sikrer, at alle detaljer er i orden - både på de dage, hvor opgaverne går som planlagt og på de dage, hvor du med kort varsel må omprioritere dine planer.Dit team hos Steel Solution


Steel Solution er en ung afdeling i virksomheden. Teamet består af 20 engagerede og dygtige kolleger, som primært beskæftiger sig med udvikling og projektledelse. I den meget travle hverdag skaber I sammen et godt arbejdsmiljø, bl.a. gennem fælles junk-food torsdage.Vi glæder os til at høre fra dig snarest


Send din ansøgning via ’Søg her’ linket overfor. Vi screener løbende de ansøgninger, vi modtager og kalder ind til samtale. 


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Project Manager Kim Stenager på mail kst@hvsa.dk.

SØG HER

Kontaktinformationer

Hvide Sande Shipyard, Steel & Service
Beddingsvej 2
6960 Hvide Sande

Birgit Væver


+45 4188 4974


bv@hvsa.dk

Ansøgninger modtages kun via hjemmesiden https://hvsa.dk/career/vacant-jobs/ eller via 'SØG HER' knappen ovenfor.


ARBEJDSSTED

Ortenvej 80, 6800 VardeSe mere