Fremtidens restaurantchef


Vi er altid på udkig efter ledertalenter til vores portefølje af +30 restauranter i København, Aarhus, Esbjerg og Odense. Hvis du er parat til at folde dig ud i Danmarks største og mest besøgte á la carte virksomhed, Madklubben, så er det måske dig vi mangler! Vi er i konstant udvikling, og derfor er mulighederne mange.

Hvem er vi?
Hvis du ikke allerede har besøgt os, er vi kendt som stedet, der serverer fremragende mad og store vine til ualmindeligt fornuftige priser. Vi holder til i lækre omgivelser – og vores gæster spiller en aktiv rolle i måltidet. Årligt sætter vi rammerne for ca. 1,2 millioner gæster og kan få småbyer til at føles som storbyer af internationalt format selv på en almindelig tirsdag, fordi der altid er propfyldt med glade gæster og medarbejdere.

Vores manifest har overskriften ”Ærlighed smager bedst”, og vi bestræber os på at efterleve dette hver eneste dag. Det betyder, at du får en arbejdsplads, hvor vi har det sjovt og behandler hinanden respektfuldt. Menukortene byder på hav af klassiske danske retter og livretter fra hele verden serveret af kompetente unge mennesker, som gør en dyd ud af at sikre, at enhver gæst går fra Madklubben, inspireret til at komme igen.

Vil du være med til at stå i spidsen for at ovenstående sker eller har du lysten og gåpåmodet til at lære, så er det lige dig vi søger!


Hvem er du?

  • Du er som person nysgerrig og relationsskabende, samt har et smittende godt humør
  • Du har en naturlig interesse for mad og vin og lysten til at lære mere indenfor dette område
  • Du interesserer dig for godt gammeldags købmandskab og er omkostningsbevist
  • Du udviser altid stort engagement og fleksibilitet i dit arbejde
  • Du er vant til travlhed samt opgave-prioritering og er samtidig klar på at omstille dig, når det kræves
  • Du har flair for at gå forrest for et team, som leverer hver dag
  • Du har sans for organisering og detaljer
  • Du elsker at være til stede, når gæsterne er der, og derfor arbejder du aften- og weekend
  • Du er som person drevet af at opnå resultater
  • Vigtigst af alt har du lysten til at lære ovenstående

Et karriereforløb i Madklubben er 100% individuelt, og vi laver en specifik udviklingsplan for lige netop din træning, med udgangspunkt i dine kompetencer. Vi tilbyder nuværende samt kommende ledere uddannelse, samt kurser i alt fra økonomi til personlig ledelse.


Vi sørger for en grundig introduktion til Madklubben, og den restaurant du matcher.

Hos Madklubben har vi favorable lønforhold og pension, fleksibilitet krydret med struktur og ikke mindst mulighed for at besøge vores andre restauranter med god personalerabat.


Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt


Vi holder samtaler løbende og ansætter, hvis den rigtige dukker op, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag.


Opstart: Efter aftale


Har du spørgsmål til stillingen? Kontakt vores HR afdeling på job@madklubben.dk.


Om Madklubben

Madklubben er én stor familie af restauranter i København, Aarhus, Odense og Esbjerg. Lige siden vi åbnede vores første restaurant i 2007 har vi haft en målsætning om at gøre restaurantbesøget tilgængeligt for flere i Danmark. Med mere end 1.200.000 gæster om året er vi godt på vej. Vi beskæftiger omkring ca. 1.000 mennesker fordelt på 30+ restauranter, og vi har ambitioner om mere. Derfor er vi altid på udlig efter talentfulde personligheder, der har lyst til at blive en del af klubben. Måske det er dig?

Ansøg her