Madklubben søger opvaskere til vores restauranter i Aarhus 

 

Vi søger en positiv og effektiv person, som kan hjælpe os med at klare opvasken ude på vores restauranter i Aarhus.


En god service er aldrig tilfældig, og det er de små ting og detaljer, der har afgørende betydning. Vores gæster forventer top rent service – og derfor er du uundværlig og en vigtig del af teamet.


Hvem er du?

  • Du er hurtig på hænder og fødder
  • Du er god til at organisere
  • Du går ikke på kompromis med renlighed
  • Du kan kommunikere på dansk og / eller engelsk
  • Du er vant til at have travlt
  • Du vil gå ekstra langt for at sikre en oplevelse ud over det sædvanlige for alle vores gæster

Vi giver en grundig introduktion til Madklubben, gode lønforhold, fleksibilitet krydret med struktur, og ikke mindst mulighed for at besøge vores andre restauranter med god personalerabat.


Hvis du har nogle specifikke præferencer vedrørende restauranter eller byområde henstiller vi til at tilføje det i din ansøgning, og vi vil så vidt muligt forsøge at imødekomme dine ønsker.

 

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi holder samtaler løbende og ansætter, hvis den rigtige dukker op, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag.


Opstart: Efter aftale


Har du spørgsmål til stillingen? Kontakt vores HR afdeling på job@madklubben.dk

Om Madklubben

Madklubben er én stor familie af restauranter i København, Aarhus, Odense og Esbjerg. Lige siden vi åbnede vores første restaurant i 2007 har vi haft en målsætning om at gøre restaurantbesøget tilgængeligt for flere i Danmark. Med mere end 1.200.000 gæster om året er vi godt på vej. Vi beskæftiger omkring ca. 1.000 mennesker fordelt på 30+ restauranter, og vi har ambitioner om mere. Derfor er vi altid på udlig efter talentfulde personligheder, der har lyst til at blive en del af klubben. Måske det er dig?

Ansøg her