Madklubben søger alsidig Håndværker til vores Facility Management afdeling 

Til Madklubbens Facility-team i København søger vi endnu en  kollega med hænderne godt skruet på, som kan løse en bred variation af vedligeholdelses- og renoveringsopgaver på vores eksisterende og nye restauranter.

Jobbet: 

I samarbejde med teamet vil du som håndværker/tekniker være et vigtigt bindeled til de forskellige restauranter. Opgaverne vil fx være:

- Maler opgaver

- Reparation, vedligehold og service af bygninger og inventar

- Nedrivning og montage ved åbninger af nye restauranter

- Bidrage til at udvikle og løfte niveauet på vedligeholdelses

- Ansvar for vedligeholdelsesopgaver

- At sikre at standarder og politikker følges effektivt, herunder dokumentation af det udførte arbejde

Hvem er du? 

Vi søger en glad og energisk person som selvstændigt kan tage ansvar for at få løst ovenstående opgaver. Du vil i din hverdag møde mange forskellige mennesker og skal derfor kunne håndtere og yde en god service til stor som lille.

Du har mulighed for at påvirke dine arbejdsopgaver og sætte høje standarder for sikkerhed, drift og vedligeholdelse af vores restauranter og inventar. Det er selvfølgelig ikke et krav, at du kan alle håndværksfag, men en klar fordel at være handy og have prøvet lidt forskelligt opgaver.

Uanset din baggrund forventer vi at:

- Du arbejder effektivt, formår at opsøge opgaverne og tage ansvar og egne beslutninger.

- Du kan håndtere udfordringer i en omskiftelig hverdag med højt tempo

- Du er grundig i dit arbejde og ikke slipper arbejdet før det er helt færdigt

- Du kaster dig over alle opgaver store som små opgaver med ildhu og højt humør

Hvad tilbyder vi? 

Vi tilbyder en fleksibel hverdag, pension, helbredsikring, gode personalefordele og en løn, der matcher dine kvalifikationer. Vi har en uformel omgangstone og værner om, at have en sjov og social hverdag sammen. Kommer du med en god portion interesse, engagement og ’gå-på- mod’, giver vi dig en masse udfordringer til gengæld.


Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Facility, Morten Gylling på tlf. 20750641.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende


Om Madklubben

Madklubben er én stor familie af restauranter i København, Aarhus, Odense og Esbjerg. Lige siden vi åbnede vores første restaurant i 2007 har vi haft en målsætning om at gøre restaurantbesøget tilgængeligt for flere i Danmark. Med mere end 1.200.000 gæster om året er vi godt på vej. Vi beskæftiger omkring ca. 1.000 mennesker fordelt på 30+ restauranter, og vi har ambitioner om mere. Derfor er vi altid på udlig efter talentfulde personligheder, der har lyst til at blive en del af klubben. Måske det er dig?

Ansøg her

Find os her

Madklubben
Solbjergvej 10
2000 Frederiksberg