Elev til Danmarks fedeste sportskæde, SPORT 24 Struer

KLAR… PARAT… START… din karriere i den mest fremadstormende sportskæde i landet.

Hvis du har sport på hjernen, et veludviklet konkurrence-gen og et stort legebarn gemt i dig, så er det nu, du skal blive elev hos os. Hvad venter du på? Skal du med på et hold med en helt særlig kultur - ét stort team, hvor vi skaber vores egen succes i en legende hverdag? Det tror vi nok, du skal.


Helle for at være førstevælger!

Hos SPORT 24 Struer får du en elevuddannelse med sport i centrum. Velkommen på holdet! Her kan du se frem til en 2-årig uddannelse som en af Danmarks bedste sportselever.

Den praktiske del af din uddannelse foregår i butikken, hvor vi arbejder sammen helt i sportens ånd. Her skal hele teamet spille sammen, før vi når i mål, og det skal ske med et godt grin og en god dynamik.


Det skal være fedt at gå på arbejde

I butikken lærer vi dig alt, hvad vi ved, og klæder dig godt på - fra indretning og visuelt udtryk til kunderådgivning og salg -og du får hurtigt ansvar. Vi er ude blandt kunderne, og leg er en vigtig del af vores måde at møde dem på.

Hos os er det fedt at arbejde. Vi har ingen tykke manualer, og det stiller krav til os alle sammen om at tænke selv og hjælpe hinanden, når vi sælger lækre produkter, giver kunderne en god oplevelse og værdifuld rådgivning.


Du bliver teoretisk og sportsligt klædt på

Dine kolleger er alle ret dygtige sportssælgere. Det bliver du også. Den teoretiske del af din uddannelse foregår på Business College Syd i Mommark. Du kommer med på et rent SPORT 24 hold, og du lærer om de forskellige produkter, og hvordan de er produceret. Vi har fokus på din udvikling og følger dig gennem hele din elevtid - bl.a. gennem sociale arrangementer og teambuilding.


Skal vi lege?

Du må rigtig gerne være med, hvis du som minimum har en HHX, EUD/EUDS, EUX, HG/HGS eller er student/HF/HTX kombineret med 5 ugers grundforløb. Desuden kan du kende dig selv i følgende:

  • Sporten har din helt store interesse (mange af dine kommende kolleger dyrker allerede sport)
  • Du er smilende, frisk og udadvendt - og du kan lide rampelyset sporten bringer med sig
  • Du er en social teamplayer og fungerer godt i et dynamisk miljø med lidt konkurrence
  • Du er målrettet, serviceminded og brænder for at sælge og skabe den gode sports- og kundeoplevelse

Vi ser frem til at høre fra dig.

SPORT 24 Struer.

Østergade 25.

7600, Struer.

Ansøg her
{"street":"Østergade 25","city":"Struer","state":"Midtjylland","zip_code":"7600","country":"Denmark","latitude":"56.4919394","longitude":"8.5951554"}