Produktionssupport - klejnsmed med flair for IT og lyst til kontorarbejde


Vi mangler support til produktionschefen i stålafdelingen i Hvide Sande Shipyard, Steel & Service. 


Vi er ISO-certificerede og vores højeste mål er at drive en troværdig virksomhed med meget tilfredse kunder. Det gør vi blandt andet ved at levere kvalitetsløsninger, som altid lever op til kundernes krav og forventninger. Derfor er det vigtigt, at du er loyal over for standarderne og ikke går på kompromis med kvaliteten af dit arbejde.


Stillingen, der refererer til vores Senior Production Manager, kræver, at du trives med både at bevæge dig blandt kollegerne i produktionen og med mere stillesiddende rutineopgaver bag skrivebordet.


”Det er et dejligt frit job, hvor man selv kan bestemme og man får stor indsigt i projekterne, både ude og inde.”  Karsten Hellisdal, tidl. Produktionssupport”


Følg projektet i produktionen
Du vil - i tæt samarbejde med projektleder - få ansvar for at sikre en god opstart på projekter, og derefter dagligt følge op på udførelsen af produktionsarbejdet bl.a. via dimensional control og FAI. Det kræver, at du kan lide at snakke med folk og kan lave opfølgning uden at virke kontrollerende.


Der vil lande mange spændende opgaver på dit bord. Vi forventer ikke, at du allerede har erfaring med dem alle, men sørger naturligvis for, at du får en grundig oplæring.


Du skal bl.a. sørge for, at vore svejseværker altid er fuldt funktionsdygtige, dvs. at du skal tilse, at der udføres de nødvendige reparationer og kalibrering af måleudstyr og svejseværker. Derefter sørger du for opdatering af relevante databaser.


Derudover skal du være produktionslederens højre hånd på kontoret og du vil få plads i et stort fælles kontor med lagerfolk og formænd.


Materialekendskab er et must
Vi forventer, at du har en relevant håndværksmæssig baggrund, f.eks. klejnsmed, svejsekoordinator eller lignende, og gerne med nogle års produktionserfaring.


Derudover lægger vi vægt på følgende kompetencer:


  • Lyst til og flair for at arbejde med IT
  • Godt kendskab til gældende standarder, og kvalitetssikring af svejsninger iht. ISO 1090 og 3834
  • Erfaring med svejseprocesser og kontrol af svejsearbejde
  • Materialeforståelse, stål, rustfrit stål og aluminium
  • Dansk og engelsk i skrift og tale

Som person er du selvstændig med en meget høj grad af samarbejdsvillighed og et serviceorienteret mindset. Du er løsningsorienteret og god til selv at planlægge din tid og prioritere dine opgaver.


Sikke muligheder
Udover en attraktiv lønpakke får du en selvstændig stilling med gode muligheder for selv at være med til at tilrettelægge din arbejdsdag. Du får mulighed for faglig og personlig udvikling, tilpasset dine kompetencer og ambitioner.


Hvide Sande Shipyard, Steel & Service er en velkonsolideret virksomhed i vækst, hvor der er højt til loftet og god værkstedshumor.


Interesseret?
Send din ansøgning via linket overfor. Vi afholder løbende samtaler og forventer stillingen besat snarest… men venter dog gerne på den rigtige medarbejder.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Production Manager, Kurt Ginnerup på telefon 2028 2511.

SØG HER

Kontaktinformationer

Hvide Sande Shipyard, Steel & Service
Beddingsvej 2
6960 Hvide Sande

Annette Agerbo


+45 2467 1928


aa@hvsa.dk

Ansøgninger modtages kun via hjemmesiden https://hvsa.dk/career/vacant-jobs/ eller via 'SØG HER' knappen ovenfor.


ARBEJDSSTED

Mamrelund 9, 6960 Hvide SandeLangt at køre?


Bor du ikke i nærområdet, kan du leje et værelse på 'Hvide Sande Inn'. 


Kontakt Vibeke 4188 4958 / vno@hvsa.dk og hør mere.


Du kan også bo her. Læs mere på www.flytmodvest.dk

Se mere