Programmør til svejserobot


For at udnytte vores svejserobot optimalt, ønsker vi at udvide med yderligere en programmør. I stålafdelingen hos Hvide Sande Shipyard, Steel & Service produceres stålkonstruktioner, primært til vind- og offshore industrien. Vi designer og udvikler transport- og løfteudstyr, som gør hverdagen lettere for vores kunder. Derudover produceres specialdesignede stål- og aluminiumskonstruktioner, stilladser, gangbroer m.m.


Vi er ISO-certificerede og vores højeste mål er at drive en troværdig virksomhed med meget tilfredse kunder. Det gør vi blandt andet ved at levere kvalitetsløsninger, som altid lever op til kundernes krav og forventninger. Derfor er det vigtigt, at du er loyal over for standarderne og ikke går på kompromis med kvaliteten af dit arbejde.


ARBEJDSOPGAVER

Dine arbejdsopgaver vil hovedsagelig være betjening og programmering af svejserobot (MOTOMANN med Yaskawa dx 200 styring), men der vil også være andre opgaver, både samling af ståldele og andre smedeopgaver. Vi er en ordreproducerende virksomhed, så der kan med kort varsel komme opgaver, der kræver, at din planlægning må ændres med kort varsel. Det kræver, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid og -opgaver.


HÅNDVÆRKET SKAL VÆRE I ORDEN

Du er uddannet klejnsmed og det er et krav, at du har erfaring med programmering af svejserobot (gerne MOTOMANN).

Hvide Sande Shipyard, Steel & Service er en virksomhed i konstant forandring. Du kan derfor løbende få flere opgaver, som passer til dine kompetencer og ønsker om personlig udvikling.


WHAT’S IN IT FOR ME
Til gengæld får du et fuldtidsjob i en sund virksomhed med højt til loftet og hvor god værkstedshumor blandt kollegerne er en naturlig del af hverdagen.


SEND DIN ANSØGNING
Send din ansøgning via hjemmesiden www.hvsa.dk/career/vacant-jobs/. Vi afholder løbende samtaler og ønsker stillingen besat snarest, men vi venter gerne på den rette. Stillingen lukkes, når den rette medarbejder er fundet.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte produktionschef Kurt Ginnerup på 2028 2511.


SØG HER

Kontaktinformationer

Hvide Sande Shipyard, Steel & Service
Beddingsvej 2
6960 Hvide Sande

Annette Agerbo

+45 2467 1928

Ansøgninger modtages kun via hjemmesiden https://hvsa.dk/career/vacant-jobs/ eller via 'SØG HER' knappen ovenfor.


ARBEJDSSTED

Mamrelund 9, 6960 Hvide SandeLangt at køre?


Bor du ikke i nærområdet, kan du leje et værelse på 'Hvide Sande Inn'. 


Kontakt Vibeke 4188 4958 / vno@hvsa.dk og hør mere.


Du kan også bo her. Læs mere på www.flytmodvest.dk

Se mere