Assisterende restaurantchef til Bistro Royal


Musikken spiller, og gæsterne strømmer ind i restauranten. Dit team er på plads, klar til at servicere flere hundrede gæster i aften, der alle skal have en klasse oplevelse. Du ved, at fredag aften altid er den fedeste, fordi du har forberedt dig godt, og din planlægning er i top – nu skal der eksekveres.


Lyder ovenstående som noget for dig, så skal du helt sikkert sende din ansøgning om at blive vores nye assisterende restaurantchef på skønne Bistro Royal.


Jobbet:  

 • Din hverdag vil foregå i restauranten, og størstedelen af din tid bruges sammen med dit team og gæsterne på gulvet.
 • Du har sammen med restaurantchefen det overordnede ansvar for den daglige ledelse i restauranten, og dit største aktiv er dine medarbejdere. Du er restaurantchefens højre hånd og skal i et tæt samarbejde med vedkommende få alt til at gå op i en højere enhed.
 • Jobbet indebærer blandt andet, men ikke udelukkende, at opbygge et team af mellemledere og medarbejdere, som din fornemmeste opgave er at holde top-motiverede, fordi du er helt klar over at uden dine medarbejdere, er der intet, der fungerer.
 • Ydermere er du ansvarlig for at bemandingen i restauranten altid sidder lige i skabet på dine aftener, herunder at overholde din budgetterede lønprocent og generel økonomistyring.
 • Derudover kan der være sekundære ansvarsområder som f.eks. drikkevarelager, varebestilling, udarbejdelse af menu-, vin-, og cocktailkort, optimering af restauranten, service, renlighed m.m.
 • Restauranten er åbent både aften og weekend, så du skal trives med aften- og weekendarbejde.


Vi leder efter:  

 • En engageret leder, der brænder for service og ledelse og elsker at have med gæster at gøre. Du skal synes, at det er sjovt når hele restauranten er fyldt fredag aften, men du skal være lige så meget på tirsdag aften, når der er mindre gang i den.
 • Du elsker at udvikle både ledertalenter og medarbejdere, og du skal synes at det er fedt at indgå i et ungt dynamisk team.
 • Du har erfaring med ledelse fra branchen.
 • Du er god til at planlægge service og ligeledes god til at uddelegere lede service på en motiverende og konstruktiv måde.
 • Du arbejder med ja-hat og ser altid udfordringer frem for problemer, og du kan lide at tingene går stærkt – samtidig kan du også lide at fordybe dig i grundig planlægning af restaurantens drift og optimering.
 • Du er økonomisk ansvarlig og går forrest for at sikre dig profitabel drift af restauranten.   
 • Du er vant til at arbejde med KPI’er, og du elsker at gøre i dag bedre end i går.


Hvad tilbyder vi:  

Kan du nikke genkendende til ovenstående, kan du få lov til at udfylde en vigtig lederrolle for Bistro Royal. Det er en restaurant med fede omgivelser og plads til over 200 personer hvert seat. Du vil ydermere få andel i ledelsesansvaret for over 40 medarbejdere.

Du bliver en del af Madklubben-familien med +30 restauranter, hvor du finder et stærkt bagland til at hjælpe dig med at blive dygtigere og endnu mere succesfuld. Vi har specialister i finans, HR, marketing og salg, der er alle står klar til at hjælpe og støtte dig i din nye rolle. Det samme gør din restaurantchef, som du vil referere til i det daglige. Du bliver også en del af et allerede fantastisk hold ude på restauranten, der glæder sig til at møde deres nye assisterende restaurantchef og kollega.


Vi tilbyder derudover pension, helbredssikring og en masse gode personalefordele til blandt andet at besøge vores andre restauranter med god rabat.


Løn efter kvalifikationer.


Ansøgningsfrist: 1. september 2022


Vi holder samtaler løbende og ansætter, hvis den rigtige dukker op, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag.


Opstart: Hurtigst muligt


Har du spørgsmål om stillingen? 
Kontakt restaurantchef Kristina på kristina.bengtson@madklubben.dk

Om Bistro Royal

Med en placering lige ud til Kongens Nytorv, herskabelig indretning og et menukort, der byder på det bedste fra Frankrig og Danmark, er der ikke noget at sige til, at Bistro Royal er blevet en populær adresse. Her kan du både indtage din morgenmad, frokost og middag til priser, der ligger et godt stykke under det gængse niveau i denne del af København. Scor en plads i spisebaren, ved et af de mange borde omgivet af autentiske bistrostole eller i en af båsene med udsigt til livet på pladsen.

Om Madklubben 

Madklubben er én stor familie af restauranter i København, Aarhus, Odense og Esbjerg. Lige siden vi åbnede vores første restaurant i 2007 har vi haft en målsætning om at gøre restaurantbesøget tilgængeligt for flere i Danmark. Med mere end 1.200.000 gæster om året er vi godt på vej. Vi beskæftiger omkring ca. 1.000 mennesker fordelt på 30+ restauranter, og vi har ambitioner om mere. Derfor er vi altid på udlig efter talentfulde personligheder, der har lyst til at blive en del af klubben. Måske det er dig?

Ansøg her

Find os her

Bistro Royal
Kongens Nytorv 26
1050 København K