Produktionsmedarbejder, primært til budkørsel

Hvis du kan lide afveksling og en meget selvstændig hverdag, har vi muligheden du har ventet på…

Efter 1½ år bag rettet fortsætter Mathilde sin karriere i en anden stilling i virksomheden. Derfor søger vi en ny smilende og serviceminded produktionsmedarbejder, primært til budkørsel.


Din opgave bliver at hente og bringe materialer internt mellem vore afdelinger i Hvide Sande og Ringkøbing. Der vil herudover være varekørsel til/fra kunder og leverandører.


Mathilde Houborg: ”Jeg kan varmt anbefale at søge jobbet, hvis man er vild med at køre bil, og godt vil være en del af et godt fællesskab, hvor der af og til kommer en rap replik med på vejen. Når der ikke er kørsel, er der altid noget, man kan lave i produktionen.”Det kører bedst, når arbejdet udføres med et smil og du har ja-hatten på


Som vores ansigt udadtil hos kunder og leverandører er du en vigtig brik i at opfylde vores målsætning om MEGET tilfredse kunder, når du med din loyale og ansvarlige fremtræden sikrer at opgaven er løst korrekt, før du kører. 


Der er ofte tale om kurerkørsel, hvor turene opstår pludselig. Det betyder, at du ikke altid kender den næste opgave eller med kort varsel må omprioritere dine planer. Derfor skal du trives i en hverdag, hvor der ikke er faste rammer og hvor arbejdstiden nogle dage strækker sig ud over normal arbejdstid.


 

Vores forventninger til dig


I perioder, hvor der ikke er budkørsel, deltager du i den daglige produktion, med at løse forefaldende opgaver, som passer til dine forudgående kompetencer eller efter grundige instruktioner.


  • Krav til kørekort: Gyldigt BE trailerkort
  • Danskkundskaber i skrift og tale
  • Løser opgaver selvstændigt
  • Gode samarbejdsevner
  • Mødestabil og fleksibel mht. arbejdstid og -opgaver


Vores tilbud til dig


Vi glæder os til at byde dig velkommen i HVSA-familien, hvor vi har stabile arbejds- og lønforhold med pensionsordning, sundheds- og tandforsikring.


Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer/uge. Der vil forekomme overarbejde og skæve arbejdstider.Vi ser frem til at høre fra dig


Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, besvarer lagerleder Søren Lodberg dem gerne på telefon 6120 7130.


Send din ansøgning hurtigt muligt. Vi inviterer løbende til samtale med henblik på at besætte stillingen snarest muligt.

SØG HER

Kontaktinformationer

Hvide Sande Shipyard, Steel & Service
Beddingsvej 2
6960 Hvide Sande

Birgit Væver

+45 4188 4974


Arbejdssted

Mamrelund 9, 6960 Hvide SandeAnsøgninger modtages kun via 'SØG HER' knappen ovenfor (hjemmeside https://app.elvium.com/en/positions/17772/job_posting?referer_host=www.hvsa.dk).