Er du uddannet smed eller er du en erfaren svejser?

Har du erfaring med programmering af svejserobot?
Så er det dig, vi har brug for…

 

Programmør til svejserobot
Stålafdelingen hos Hvide Sande Shipyard, Steel & Service søger en kompetent medarbejder til programmering af svejserobot.

 

Vi søger en medarbejder,


  • der kan tilføre virksomheden kompetencer inden for robotsvejs
  • der vil være med til at optimere produktionen og processerne omkring svejserobotten
  • der kan lide at være i produktionen, hvor tingene sker

Optimalt har du erfaring med programmering af svejserobot MOTOMANN med Yaskawa dx 200 styring, men har du anden relevant erfaring, f.eks. med programmering af en anden svejserobot, er du også velkommen til at søge.

 

Hvem er vi?
I stålafdelingen hos Hvide Sande Shipyard, Steel & Service produceres stålkonstruktioner, primært til vind- og offshore industrien. Vi designer og udvikler transport- og løfteudstyr, som gør hverdagen lettere for vores kunder. Derudover produceres specialdesignede stål- og aluminiumskonstruktioner, stilladser, gangbroer m.m.

 

I produktionen er der et unikt samarbejde, hvor vi laver skæg og hjælper hinanden, så vi i fællesskab kan levere den kvalitet, som vores kunder forventer.

 

Hvide Sande Shipyard, Steel & Service’s stålafdeling er en del af en koncern i konstant forandring. Du kan derfor løbende få flere opgaver, som passer til dine kompetencer og ønsker om personlig udvikling.

 

Byd ind og del af din viden
Udover de nævnte arbejdsopgaver ved svejserobotten vil vi gerne have, at du byder ind med optimeringsforslag og deltager aktivt som mentor/underviser for lærlinge og ufaglærte kolleger. Vi kigger ind i en stejl vækstkurve, så vi får brug for, at alle medarbejdere er kompetente og motiverede for at levere høj kvalitet i rimelig tid.

 

Udover stærke faglige kompetencer ser vi også gerne, at du som person tager ansvar for egne opgaver, er mødestabil og fleksibel.
 
Velkommen i HVSA-familien
Send din ansøgning via "Søg her" over for. Vi afholder løbende samtaler og ønsker stillingen besat snarest, men vi venter gerne på den rette. Stillingen lukkes, når den rette medarbejder er fundet.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte produktionschef Kurt Ginnerup på 2028 2511.

SØG HER

Kontaktinformationer

Seasight Solutions A/S
Beddingsvej 2
6960 Hvide Sande

Annette Agerbo

HR Partner

+45 2467 1928

Ansøgninger modtages kun via hjemmesiden https://hvsa.dk/career/vacant-jobs/ eller via 'SØG HER' knappen ovenfor.


ARBEJDSSTED

Mamrelund 9, 6960 Hvide SandeSe mere