Hyldgaard & Larsen i Vrå er en ung virksomhed, som beskæftiger sig indenfor det specialiserede voksenområde. Virksomhedens kunder er landets kommuner, som køber plads i virksomhedens botilbud til borgere med behov for massiv pædagogisk støtte. Hyldgaard & Larsen rådgiver kommunerne om den løsning, de vurderer bedst for borgeren - under hensyntagen til såvel borgerens som kommunens situation.

 

Hyldgaard & Larsen har siden sin begyndelse i 2019 været kendetegnet ved en meget positiv udvikling med gode resultater og solid vækst. Virksomheden beskæftiger i dag over 120 medarbejdere. 


Til at opbygge og videreudvikle den nye økonomifunktion, og som en stærk økonomisk sparringspartner for direktionen, søges nu en erfaren og beslutningsdygtig 

Regnskabschef

Central rolle med ansvar for opbygning og udvikling af økonomifunktionen

 

Vil du være en del af en unik nordjysk virksomhed i kraftig vækst, hvor du kommer til at stå i spidsen for at opbygge og udvikle den nye økonomifunktion? Som den nye regnskabschef hos Hyldgaard & Larsen indtager du en ansvarsfuld position, og hvor du bliver en afgørende aktør i forhold til at opbygge, sikre og videreudvikle den økonomiske drift af virksomheden. Du agerer samtidig økonomisk sparringspartner og støtte for direktionen, ligesom du bliver et vigtigt medlem af ledergruppen. Du tiltræder således en nyoprettet og indflydelsesrig stilling i en virksomhed med stort potentiale, og hvor det uformelle arbejdsmiljø samt trivsel prioriteres højt. Med udgangspunkt i virksomhedens ønske om fortsat vækst, får du ligeledes store muligheder for faglig og personlig udvikling. 


Du får en central rolle, hvor du med reference til den administrerende direktør, og med det ledelsesmæssige ansvar for 3-4 medarbejdere, får det overordnede ansvar for virksomhedens økonomi. Dette indebærer blandt andet at du har ansvaret for måneds-/årsrapportering, likviditets-, debitor- og kreditorstyring i hele koncernen – herunder afregning af intern omkostningsfordeling, samt det overordnede ansvar for bogholderiet og lønregnskab m.m. Du får samtidig til opgave at formidle og oversætte regnskab og analyser til konkrete ledelsesredskaber til brug for direktionen og afdelingslederne i botilbuddene. Når den økonomiske drift af virksomheden er på plads, vil du endvidere få ansvaret for at analysere økonomisk data og nøgletal til optimering af arbejdsgange og processer m.m. Ydermere bidrager du til forberedelsen af bestyrelsesmøder, hvor du samtidig deltager ved behov.


For at få succes i jobbet har du formodentlig en karrieremæssig baggrund som revisor, hvorfra du har fået solidt kendskab til diverse regnskab- og økonomiopgaver. Derudover har du nogle års erfaring fra en lignende stilling som regnskabschef, financial controller eller lignende, hvorfor du også er vant til at arbejde med controlling med analyse og optimering af data, processer og arbejdsgange. Ydermere vil det være en fordel, hvis du har ledererfaring. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være cand.merc.aud., HD-R eller lignende.


Som person er du kendetegnet ved at være både selvstændig, beslutningsdygtig og udviklingsorienteret. Disse egenskaber gør dig i stand til at tænke proaktivt, være initiativtager samt sætte retningen for hvordan økonomiprocesserne kan bygges op, så de matcher både behov og den videre strategi i virksomheden. Samtidig har du en hands-on profil kombineret med gode analytiske og kommunikative evner. Derudover er du karakteriseret ved at være ”nede på jorden”, ligesom du trives bedst i et uformelt arbejdsmiljø og en uhøjtidelig omgangstone. 


Er du den nye regnskabschef til Hyldgaard & Larsen i Vrå, så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen på +45 61 80 90 91. For at læse mere om Hyldgaard & Larsen, se: https://www.hyldgaardoglarsen.dk/


Vi opfordrer dig til at søge stillingen snarest, da vi behandler ansøgninger løbende. 

 Et billede, der indeholder tekst

Automatisk genereret beskrivelse


 


 

SØG HER

Kontakt

Hyldgaard & Larsen
Korsgade 4
9760 Vrå
Denmark Nordjylland

Christina Højsholt-Nielsen

61809091

{"street":"Korsgade 4","city":"Vrå","state":"Nordjylland","zip_code":"9760","country":"Denmark","latitude":"57.353567","longitude":"9.9443914"}