Roesgaard Advokater søger studiemedhjælpere med interesse for erhvervsret


Er du i gang med 3. år af bacheloruddannelsen i jura og vil være en del af en ambitiøs advokatvirksomhed med kvalitet i fokus? Så er du måske en af de tre studiemedhjælpere, vi søger i forbindelse med sammenlægningen af Roesgaards juridiske team og Agentoft Advokater.


Om os

Vi er et landsdækkende advokatkontor beliggende i centrum af Horsens, 5-10 minutters gang fra Horsens Banegård. Vores team tæller 15 dedikerede medarbejdere, heraf 3 partnere.


I vores arbejde har vi ikke alene fokus på den rigtige juridiske løsning, men også på den rigtige løsning fra et forretningsmæssigt perspektiv. Tilgængelighed, pligtopfyldelse og kvalitet er tre hjørnesten i vores måde at rådgive på. Vi vægter langvarige og tætte relationer til vores kunder højt og sætter en ære i at være mere end en klassisk advokatforretning.

Vores organisationsstruktur er flad og omgangstonen uformel, og du får god mulighed for at sparre med kolleger. Vi tilbyder kantineordning og afholder jævnligt forskellige sociale arrangementer.


Jobbet

Du kommer til at assistere inden for bl.a. følgende erhvervsretlige områder:

  • Selskabsret
  • Kontrakter
  • Ansættelsesret
  • Entrepriseret
  • Proces
  • Skat 

Din profil

Udover at vi forventer, at du minimum er på sidste år af din bacheloruddannelse, lægger vi vægt på, at du arbejder selvstændigt og struktureret og er detaljeorienteret. Du har masser af gåpåmod og trives med faglige udfordringer.

 

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Peter Agentoft på 40 94 08 00 eller pag@roesgaardadvokater.dk. Vi søger tiltrædelse hurtigst muligt og indkalder derfor løbende til samtale. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV.

Send ansøgning

Kontakt os

Roesgaard Advokater P/S
Sønderbrogade 16A, 2.
8700 Horsens
Denmark Midtjylland

Charen Lizbeth Nyborg

+45 3024 2108

Send ansøgning
{"street":"Sønderbrogade 16A, 2.","city":"Horsens","state":"Midtjylland","zip_code":"8700","country":"Denmark","latitude":"55.859775","longitude":"9.8431599"}