Roesgaard Advokater søger advokater og advokatfuldmægtige


Vil du være en del af et advokatfirma med store ambitioner for fremtiden, en flad organisationsstruktur og gode karrieremuligheder? 


Vi søger, i forbindelse med sammenlægningen af Agentoft Advokater og det juridiske team fra revisions- og rådgivningshuset Roesgaard, advokater og advokatfuldmægtige på fuld tid.


Om os

Vi er et landsdækkende advokatkontor i centrum af Horsens med fokus på erhvervsretlige forhold. Vores team tæller 15 dedikerede medarbejdere, heraf tre partnere.
 
I vores arbejde har vi ikke alene fokus på den rigtige juridiske løsning, men også på den rigtige løsning fra et forretningsmæssigt perspektiv. Tilgængelighed, pligtopfyldelse og kvalitet er tre hjørnesten i vores måde at rådgive på. Vi vægter langvarige og tætte relationer til vores kunder højt og sætter en ære i at være mere end en klassisk advokatforretning. Vores omgangstone er uformel, vi tilbyder kantineordning og afholder jævnligt forskellige sociale arrangementer. 


Om dig 

Du er advokat eller erfaren advokatfuldmægtig med speciale og nogle års erhvervserfaring inden for et af følgende områder:

  • Fast ejendom (erhverv)
  • Ansættelsesret
  • Proces
  • M&A
  • Privatret

Det er vigtigt for os, at du har begge ben på jorden og forstår at sætte dig ind i kundens virksomhed og situation og kan løse opgaver i dén virkelighed. Løsningen skal passe til kunden og ikke omvendt. Du skal turde tænke to skridt længere frem, end hvad kunderne forventer.


Du er kvalitetsbevidst med blik for detaljen og har en ansvarlig og målrettet tilgang til dine opgaver. Desuden forstår du at møde kunder i øjenhøjde og formidle svært juridisk stof i et klart sprog til erhvervsdrivende, som ønsker at drive forretning uden juridisk hovedpine.

 

Interesseret? 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Peter Agentoft på 40 94 08 00 eller pag@roesgaardadvokater.dk.

Vi afholder samtaler løbende, da vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV.

Send ansøgning

Kontakt os

Roesgaard Advokater P/S
Sønderbrogade 16A, 2.
8700 Horsens
Denmark Midtjylland

Charen Lizbeth Nyborg

+45 3024 2108

Send ansøgning
{"street":"Sønderbrogade 16A, 2.","city":"Horsens","state":"Midtjylland","zip_code":"8700","country":"Denmark","latitude":"55.859775","longitude":"9.8431599"}