Financial controller

Hos Det Glade Vanvid er vi altid på udkig efter nye kollegaer til vores dygtige teams. 

Det Glade Vanvid er en komplet restaurantoplevelse med et gastronomisk højt niveau og den gode helhedsoplevelse i centrum.
Vi tager hånd om gæsten fra de ankommer til de forlader os - efter en nøje tilrettelagt aften, hvor alt er inkluderet i prisen og alt er gennemtænkt til mindste detalje.


Financial Controller med CFO-potentiale hos Det Glade Vanvid

Til koncernens administrationsfunktion søger Det Glade Vanvid en financial controller, der kan være den primære ansvarlige for økonomi- og regnskabsmæssige opgaver vedrørende Det Glade Vanvids 6 veldrevne restauranter samt administrationsfunktion.

 

Opgaverne som financial controller spænder bredt, og du vil således være ansvarlig for en bred vifte af opgaver, som udføres i tæt samarbejde med afdelingens bogholder. Af opgaver og ansvarsområder kan nævnes;

  • Kontroller og afstemninger
  • Daglig drift opgaver – herunder bl.a. betalinger og håndtering af diverse forespørgsler
  • Kvartalsrapportering
  • Indberetninger til offentlige myndigheder mv.
  • Klargøring af materiale til årets gennemgang ved revisor
  • Kontakt med bank og forsikringsselskab
  • Likviditetsstyring
  • Budgetudarbejdelse
  • Ad hoc-opgaver

 

Det Glade Vanvid er vækstet fra 1 til 6 restauranter på under 3 år og har ambitioner om at fortsætte væksten de kommende år, hvorfor den rette kandidat desuden skal kunne agere tovholder vedrørende optimering, udvikling og modning af processer, systemer, KPI’er mv. til understøttelse af en organisation med en sund økonomi og i fortsat vækst.

 

Jobbet er en fuldtidsstilling og der tilbydes løn efter kvalifikationer, pensionsordning samt sundhedsforsikring.

 

Om dig:

Du er ansvarsfuld, hands-on, kvalitetsbevidst, vedholdende og løsningsorienteret. Du har et stort drive og gåpåmod til at arbejde i en organisation under opbygning, i stadig forandring og vækst. Du er positiv og god til at gå i dialog med flere typer af mennesker.

Du har en uddannelse indenfor økonomi eller regnskab – og gerne med nogle års erfaring fra en lignende stilling.

 

Om os:

Koncernens administration er samlet på vores kontor i Aarhus midtby. Herfra udføres de administrative opgaver for organisationens nuværende 6 veldrevne restauranter. Vi sidder 8 medarbejdere, der løser opgaver indenfor HR, markedsføring, administration samt regnskab og økonomi.

Det Glade Vanvid blev skabt tilbage i 2008 af Brødrene Koch med ønsket om at skabe den fuldendte restaurantoplevelse. Alt skulle være fra øverste hylde, undtagen prisen – prisen skulle være imødekommenheden selv, akkurat ligesom stedets atmosfære og værter.

Udgangspunktet var klart, og er stadig omdrejningspunktet, for den oplevelse vi ønsker for vores gæster: Alt det, man ikke vil undvære, er der. Og alt det, man kun håber på, er en selvfølge.

 

 

 

Ansøg her
{"street":null,"city":null,"state":null,"zip_code":null,"country":null,"latitude":"0.0","longitude":"0.0"}

Kontaktinformationer

Det Glade VanvidRikke Tormod

Kom med ombord! 


Det Glade Vanvid er en alsidig arbejdsplads med højt til loftet. Vi har altid gæstens oplevelse for øje, og vi arbejder professionelt og målrettet mod at yde den bedst mulige service. 


Vi glæder os til at høre fra dig.