Chef for Bæredygtighed & Emballage

 

Kan du sende en pakke til månen – på en bæredygtig måde? Vil du være med til at pakke nogle af Danmarks high-end produkter ind, så de kan sendes ud i verdenen? Er du interesseret i udvikling og bæredygtighed og har du teknisk indsigt i emballage? Så bliv en del af Danmarks førende producent af emballage, og brug din faglige ekspertise i kampen for den grønne omstilling.

Til den nyoprettede stilling som Chef for Bæredygtighed og Emballage søger vi en leder, der kan tage det overordnede faglige ansvar og rådgivning for emballageløsningerne hos vores eksisterende kunder. Du vil få det faglige ansvar for en separat og nyoprettet funktion, der skal varetage den faglige del af producentansvaret for emballage for såvel vores nuværende som for nye projekter. Vi arbejder efter kundens design freeze.

Granby Pack søger dig, der har et godt kendskab til emballageløsninger, og som er faglig stærk. Du besidder stor indsigt i den tekniske del af emballageområdet. Du forstår de tekniske mekanismer og processer – og så brænder du for at omsætte behov til konkrete løsninger og forslag til gavn for erhvervslivet, klimaet og miljøet.

Som chef for Bæredygtighed og Emballage vil du i dagligdagen blive understøttet af konstruktionsafdelingen, der, foruden konstruktionsarbejdet, bistår med at skabe og formidle indsigtsforståelse omkring emballage til vores kunder og internt i organisationen.

Du vil blive en del af et dynamisk team i en organisation i vækst med tæt daglig kontakt til erhvervsvirksomheder og samarbejdspartnere, og får således en bred intern og ekstern berøringsflade. 


Hvad vil dit job indeholde?


Med base på vores kontor i Nykøbing Falster eller Kolding, og med reference til vores COO, skal du arbejde selvstændigt med at lede de faglige aktiviteter på emballageområdet. Du vil bl.a. varetage opgaver som:

  • deltagelse i forretningsudvikling indenfor emballage løsninger
  • projektleder for implementeringen af CO2 beregninger, så du kan bistå med ESG-regnskabet
  • omsætte lovgivning til løsninger, herunder forslag og anbefalinger til tekniske eller IT-mæssige systemer og analyser
  • bidrage med kommercielle anbefalinger og rådgivning, herunder prissætning og forhandling internt såvel som eksternt.
  • fagansvarlig for tekniske aspekter, processer, rådgivning, aftaler og performance 
  • i samarbejde med COO indgår du i teamet i tilbudsgivning og projektudvikling. 
  • deltage i forskellige mødefora om emballage og producentansvaret

Du vil få et nøgleansvar både internt og eksternt, og det forventes, at du sætter dig ind i den nye viden, der løbende opstår i en branche under stor udvikling, samt at du tilsikrer en struktureret videreformidling både internt samt eksternt til vores medlemmer.

Der vil være store muligheder for selv at påvirke, forme og udvikle rollen i en branche præget af stor offentlig bevågenhed og samfundsrelevans.

Din baggrund kunne f.eks. være:


Overordnet interesserer du dig for klimadagsordnen og følger med i den løbende udvikling af relevant praksis og lovgivning. Det er væsentligt, at du er fagligt stærkt funderet, men også at du er analytisk, struktureret og nysgerrig. Vi forestiller os, at du har en faglig relevant baggrund kombineret med praktisk erfaring indenfor emballageområdet og produktion, og at du er vant til at arbejde med bæredygtighed i den sammenhæng. 

 

Din baggrund kunne f.eks. være ingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør eller anden teknisk baggrund.  Og så vil det være en fordel, hvis du har kendskab til ISTA-certificeringer.

Du tænker i processer og løsninger, og du er i stand til at formidle dine budskaber overfor producenter og importører af emballerede produkter, og du trives i en rolle med et bredt ansvar og en stor berøringsflade.

 

Det vil være en fordel, hvis du har indsigt i de generelle tekniske mekanismer – dvs. End of Life forståelse.  

 

Om Granby Pack A/S

Vi er en effektiv og erfaren virksomhed i vækst. Vi brænder for at servicere vores kunder og for at være med til at sikre et godt bæredygtigt miljø.

Du vil få et selvstændigt job med plads til ideer og udvikling, og du bliver en del af en spændende og driftig virksomhed med en ambitiøs vækststrategi. Virksomheden er ejerledet, og du vil opleve, at der er kort vej til den øverste beslutningstager. 

Løn efter kvalifikationer og erfaring. Med stillingen følger desuden pensionsordning, sundhedsforsikring, telefon, computer og firmasport. 

Ansøgning og kontakt

Lyder ovenstående stadig spændende, så send din ansøgning ved at trykke på ”søg nu”. Der modtages ikke ansøgninger pr. mail. Ansøgningsfristen er 23. marts 2023. Vi indkalder løbende til samtaler, så tøv ikke med at søge.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte vores eksterne rekrutteringskonsulent Birgitte Nymann Bendtsen fra Nymann HR på 40 86 18 83 eller birgitte@nymann-hr.dk.

 

 

Om Granby Pack A/S

Vi er markedsleder inden for vores felt og fremstiller fleksible og miljøvenlige emballageløsninger. Udover vores standardsortiment designer vi også til specialbehov, hvilket udgør den største del af forretningen. Virksomheden er i en særdeles positiv vækstfase, og med en fortsat fokus på produktudvikling og nye løsninger er der et stort markedspotentiale både i Danmark og i udlandet.

 

Søg nu

Kontakt

Granby Pack A/S
Platinvej 22
6000 Kolding

54418400

Granby Pack A/S