Kontakt

ERIK arkitekter A/S, KøbenhavnHuman Resources

Bo Jeppesen

CFO i Erik Øst

Interesserer du dig for økonomi og strategiske processer – gerne i en kreativ branche? Så kan vi tilbyde en spændende og attraktiv nyoprettet stilling. 


Hvem er ERIK?  

ERIK arkitekter er en markant arkitektonisk stemme i Danmark og blandt de allerstørste selvstændige arkitektvirksomheder. Da hele vores omsætning er national, har ERIK en særlig position, som bidrager til den grønne omstilling, såvel som en social stemme og vores arbejde berører mange danskeres hverdag. 


Vi har rødder tilbage til 1930 og vi har gennem årene opbygget en solid erfaring med arkitekt- og bygherrerådgivning inden for alle varianter af byggeri, renovering, transformation og kulturarv. 


Vi er opdelt i to divisioner, hvor Øst består af afdelingerne i København og Odense og Vest af Aarhus, Viborg og Aalborg. 


I Øst er vores omsætning de seneste fem år vokset ca. 250% og antallet af medarbejdere er øget fra 30 til 100 personer. Denne udvikling har betydet, at der er opstået et behov for at skabe en selvstændig økonomifunktion i København, da over 50% af omsætningen nu ligger i Østdanmark. 


Det er derfor en hel ny stilling som CFO i Øst, vi søger den rette person til.   


Jobindholdet 

Som CFO i Øst, skal du arbejde tæt sammen partnerkredsen og den administrerende direktør i Øst om alle aspekter af virksomhedens økonomiske berøringsflader. Du vil også have en bred berøringsflade ud i organisationen, hvor du er sparringspartner i forhold til økonomi, projektstyring mv. 


Da en arkitektvirksomhed lever af at sælge rådgivning og timer i en meget konjunkturbestemt branche, ændrer forudsætningerne sig hele tiden. Det betyder, at du som CFO skal have et stort overblik, tænke strategisk og levere månedsrapporter, som forbedrer virksomhedens mulighed for at forudse de største udsving. 


Dine ansvarsområder er blandt andet:

  • Løbende udvikling af ERIKs processer og systemer inden for afrapportering, budgettering og kontrol  
  • Udarbejdelse af budgetter samt opdatering af forecast og rullende budget i samarbejde med projektledere 
  • Opfølgning på projektøkonomi via ERP-systemet Uniconta i samarbejde med projektledere, teamchefer og partnere 
  • Udarbejdelse af kvartalsrapporter og årsrapport 
  • Forberedelse af materiale til revisor i forbindelse med årsafslutning 
  • Finans- og likviditetsstyring, herunder afrapportering, overse fakturering, daglig bogføring, betalinger og moms i samarbejde med bogholderi 
  • Debitor-/kreditorstyring via Uniconta i samarbejde med bogholderi 
  • Lønkørsler, lønforhold og styring af efteruddannelsesmidler i samarbejde med bogholderi 
  • Overblik og styring af forpligtelser, for eksempel leasingaftaler, husleje, abonnementer, indkøb af IT-hardware, softwareaftaler  
  • Opfølgning på Uniconta, som er blevet implementeret i 2022 

Da stillingen er ny, vil du sammen med partnerkredsen og den administrerende direktør skulle finde det bedste set up for vores økonomifunktion i Øst. 


Hvem er du 

Vi forestiller os, at du har en økonomisk uddannelse eller baggrund som revisor. Har du erfaring fra vores branche er det en fordel, men ikke en forudsætning. Du skal have lyst til at varetage en bred vifte af opgaver inden for både drift og udvikling. Du har også en naturlig interesse for at optimere processer og har nemt ved at arbejde med flere IT-platforme. 

Du er systematisk, struktureret, og evner at navigere mellem mange opgaver og systemer og kan samtidig skabe overblik. Du skal derfor synes, at det er spændende både at arbejde på et strategisk niveau med blik for markedet og nye digitaliseringsmuligheder og samtidig være med til at følge op på økonomi på projektniveau og bistå projektlederne med at få afstemt og planlagt de bedst mulige rammer for projekterne.  


ERIK er en kreativ arbejdsplads, og medarbejdernes hovedfokus ligger et andet sted end den økonomiske opfølgning. Du skal derfor have lyst til at hjælpe og guide andre, som er eksperter på deres felt, med at blive en bedre version af dem selv. 


Vi tilbyder 

Vi er en ung organisation og vi står ikke stille, så der vil være rig mulighed for personlig udvikling i et godt arbejdsmiljø. Du bliver del af ledelsen og du får mulighed for at arbejde i en kreativ, uhøjtidelig og dynamisk organisation. 


Arbejdstid: 37 timer/ugen 

Arbejdssted: Kødbyen, København 

Løn: Efter kvalifikationer 


Ansøgningsfrist: Senest 1. maj, men vi vurderer ansøgningerne løbende og holder løbende samtaler. Da stillingen er nyoprettet, vil opstart være så hurtigt som muligt.  


Er du nysgerrig og vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Bo Jeppesen, bje@erik.dk 

Søg stillingen

ERIK er en specialiseret og partnerejet arkitektvirksomhed med rødder tilbage til 1930 og 170 ansatte baseret i Aalborg, Aarhus, København, Odense og Viborg.