Detaljeorienteret administrationsmedarbejder søges til forsikringsagentur.

                                                                         

North Forsikringsagentur er et velfungerende og professionel forsikringsagentur. North Forsikringsagentur er over de sidste år vokset betydeligt. Vi administrerer og sælger rammeaftaler for såvel danske som udenlandske forsikringsselskaber. Vores primære mål er at servicere og tilbyde målrettet højkvalitets forsikringer til udvalgte erhvervskundegrupper. North Forsikringsagentur har 30 medarbejdere – vi er en god blanding af ungdom og erfaring. Vi tænker utraditionelt inden for den finansielle verden – vi tror på at engagement, flid og god kundeservice er vejen frem. 

 

Din rolle

Vi søger lige nu en administrationsmedarbejder til vedligeholdelse og administrering af indkomne ordre fra vores sælgere. Du vil få en hverdag med både faste administrative opgaver og vigtige ad hoc-opgaver. I perioder er det vigtigt at du kan holde hovedet koldt og du kan håndtere flere opgaver på samme tid. Du vil få en spændende hverdag i en vækstende virksomhed. Erfaring inden for forsikring vil være fint, men ikke et krav.

 

Din profil

  • Du har god erfaring med administrationsarbejde. 
  • Du er detalje orienteret og grundig med dine opgaver. 
  • Du vægter ansvaret for dine opgaver højt.
  • Du trives godt med at arbejde med tal. 
  • Du besidder en god regnskabsmæssig forståelse.
  • Du har evnen til at se løsninger og ikke problemer.
  • Du har evnen til at skabe struktur i en travl arbejdsdag.
  • Du trives i et miljø med en uforudsigelig hverdag. 

Det er vigtigt for os, at du er udadvendt, serviceminded og er i besiddelse af en positiv personlighed.

 

Vi tilbyder

Et spændende job i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer i nyere kontorfaciliteter i Sunds. Vi lægger vægt på gode rammer i dagligdagen. Opbygning, uddannelse og deling af viden er en integreret del af vores virksomhedskoncept. Personlig udfordring og udfoldelse vægtes højt, og alle medarbejdere er væsentlige brikker i vores samlede team. Passion, kvalitet og ihærdighed er værdier, som du vil se hos os alle. Der er perioder hvor årsfornyelser fylder rigtig meget, og her ydes en ekstra indsats af alle. I virksomheden har vi en uformel atmosfære med frihed under ansvar.


Vi har velordnede arbejdsforhold med bla. en frokostordning. Du får løn og pension efter kvalifikationer. Arbejdstiden er 37 timer om ugen eksklusive frokostpause. Virksomhedens normale åbningstider er mandag-torsdag fra kl. 8-16, fredag fra kl. 8-15. Vi styrker det sociale mellem hinanden og samles hver dag til både formiddagskaffe og frokost. Vi samles nogle gange om året til fælles sociale arrangementer i fritiden.


Ansøgningsfrist

Ansøgninger behandles løbende, hvorfor stillingen vil være åben, indtil den rette kandidat findes.

  

Mere information

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Bundgaard Latter på sol@northrisk.dk eller på tlf. 2284 5802.

Ansøg her

Kontakt Info

North Forsikringsagentur
Navervej 16A
7451 Sunds
Denmark Nordjylland

Søren Bundgaard Latter

Salgschef

2284 5802

NORTH Forsikringsagentur, er et agentur i det danske rådgivningshus NORTH. Vi leverer kompetent rådgivning til små og mellemstore virksomheder omkring Erhvervsforsikring.


Vi har i NORTH Forsikringsagentur specialiseret os i forskellige brancheaftaler. Brancheaftaler er for større grupper af ensartede virksomhedstyper og indtegning i en sådan aftale, sikrer optimal dækning til en attraktiv pris, da aftalerne har stor volumen og dermed er attraktive for ethvert forsikringsselskab at være risikobærer på.

Vi har i vores brancheaftaler et stort og gennemprøvet kendskab til virksomhedernes forsikringsproblematikker og dermed også et meget indgående kendskab til skadebehandling på disse brancher. Det sikrer optimal rådgivning, når skaden er sket.

Forsikringsagenturet startede i 2008 og vi er lige nu 30 medarbejdere med ambitioner om, at vi skal være endnu flere. Vi bor i dejlige lokaler i Sunds og har ligeledes afdelinger i Lyngby og Aalborg.