Cimbria er en af verdens førende virksomheder inden for industriel forarbejdning, håndtering og opbevaring af korn og frø samt dyrefoder, fødevarer og andre bulk-produkter. 

 

Cimbrias kerneværdier er at hjælpe deres kunder til sikkert at producere bæredygtige samt sunde fødevarer til en stadig stigende global population. Virksomheden sætter desuden en ære i at udleve mangfoldighed og inklusion. Mangfoldighed styrker de kreative løsninger, som leveres til kunderne, og denne kultur er afgørende for at kunne levere vindende resultater både internt og eksternt. 

 

Til at styrke virksomhedens indkøbsafdeling søger vi nu en engageret 


Material Planner


Ansvarlig virksomhed – kompetenceudvikling – kollegialt fællesskab
 

Har du en koordinerende tankegang samt forståelse for indkøb, og vil du være en del af en central aktør i en spændende funktion med et godt kollegialt fællesskab? Som Material Planner bliver du en del af en inspirerende og velkonsolideret produktionsorganisation, hvor du agerer den daglige koordinator i forhold til at sikre at der altid er de rigtige varer på det rigtige sted. Du indtager således en nøglefunktion med stor indflydelse på hele organisationens produktions- og indkøbsflow. 

 

Du får en afgørende funktion i et stærkt fagligt team, hvor du, med reference til virksomhedens Manager Materials Planning, får ansvaret for at have fokus på underleverandørarbejdet – disponering og håndtering, samt skal sikre indkøbsfunktionens proaktivitet. 

Her får du bl.a. følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver: 


  • Du bliver ansvarlig for disponering af varer 
  • Du får ansvaret for den løbende kontakt med leverandører
  • Du bliver ansvarlig for vedligeholdelse af vare stamdata
  • Du får ansvaret for optimering af indkøbsflow og processer

 

For at komme i betragtning til stillingen skal du have flair for indkøb. Du kan enten have erfaring med indkøb eller være nyuddannet indenfor indkøbsfaget. Der kan være forskellige uddannelsesmæssige indgangsvinkler, men du har formentlig en kontoruddannelse med speciale i indkøb eller du er f.eks. uddannet markedsføringsøkonom med specialisering i indkøb eller lign. Det vigtigste er din erfaring og/eller flair samt forståelse indenfor indkøb. 

Du kan begå dig på dansk og engelsk i skrift og tale. Du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand til virksomhedens afdeling i Thisted.   

 

Som person er du kendetegnet ved at tage ansvar for egne opgaver og arbejde struktureret og proaktivt. Det formår at være bestemt når dette er krævet, og du har blik og flair for arbejdet i en indkøbsfunktion. Derudover er du samarbejdsvillig og motiveret for at indgå i et stærk fagligt team, hvor tilpasningsevne og fleksibilitet er vigtigt. 

 

Er du den nye Material planner til Cimbria? Så skynd dig at uploade dit CV og evt. ansøgning. Vi opfordrer alle til at ansøge uanset køn, seksualitet, etnicitet, alder og religion. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent fra Sensu A/S, Svend Erik Birkelund på +45 51 29 43 33.

For at læse mere om Cimbria, se: https://www.agcocorp.com/brands/cimbria.html

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandlinger ansøgningerne løbende.  

SØG HER

Kontakt

Cimbria - part of AGCO
Fårtoftvej 22
7700 Thisted
Denmark Nordjylland

Svend Birkelund

Seniorkonsulent

+4551294333

{"street":"Fårtoftvej 22","city":"Thisted","state":"Nordjylland","zip_code":"7700","country":"Denmark","latitude":"56.9555417","longitude":"8.7076054"}