Kan du stå på mål for SPORT 24 Kolding Combi?

Så står vi klar til at være både din træner, dit hold og dit heppekor. SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET søger spilleklare elever, for det spiller bare bedst, når vi spiller sammen.


Er du vores keeper?

Hos os er det en fordel, hvis du havde svært ved at sidde stille i skolen - for vi går ind for bevægelse. Vores salgselever må gerne være bidt af en gal håndbold/ketcher/hockeystav/golfbold/yogamåtte. Det er ikke vigtigt, hvilken sport du selv dyrker, men din passion og viden om sport og bevægelse er med til at skabe værdi for kunderne og dermed også for SPORT 24. Vi sælger nemlig glæden ved at bevæge sig, og vi vil klæde dig rigtig godt på til at kunne sælge den. Hvis du kan svare ja til nedenstående, så kunne du godt være en keeper hos os:


  • Har du tendens til at gøre alt til en konkurrence, fordi du synes, det er for fedt?
  • Er du imødekommende, god til at tale med mennesker og kan skabe gode relationer?
  • Motiveres du af at sælge, tage ansvar og løse opgaver på eget initiativ?
  • Er du enig i “teamwork makes the dream work?”

Uddannelsen 

Dine kolleger er alle ret dygtige sportssælgere. Det bliver du også i løbet af de 2 år som elev, bare rolig. Du kommer nemlig med på et rent SPORT 24-hold på Business College Syd i Mommark, hvor den teoretiske del af din uddannelse foregår. Her lærer du om de forskellige produkter og deres tilblivelse. SPORT 24 har fokus på din udvikling og følger dig gennem hele din elevtid - fx. gennem sociale arrangementer og teambuilding, for det er vigtigt, at vi har det sjovt sammen.


Fair play i butikken

I butikken foregår den praktiske del af din uddannelse. Her lærer vi dig alt om at sælge og holde en butik kørende. Det skal være fedt at gå på arbejde hos os! Vi er nede på jorden, elsker et godt grin og har ingen tykke manualer, så alle får lov at tænke selv og hjælpe hinanden. Du bliver derfor en helt naturlig og vigtig del af holdet, der får butikken til at køre. Hvis du er lige så konkurrencepræget som resten af holdet, overhaler du os sikkert hurtigt indenom og bliver den, der lærer os en ting eller to. Og det er vi totalt åbne for. Vi kan nemlig godt lide lidt sund konkurrence og nye input.


Hvem er DU?

For at blive elev hos SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET, skal din uddannelsesbaggrund først og fremmest være på plads. Du skal minimum have gennemført en HHX, EUD/EUDS, EUX, HG/HGS eller have STX/HF/HTX kombineret med 5 ugers grundforløb. Derudover er det jo DIG, vi ansætter. Din personlighed har helt sikkert en X-factor, som vi slet ikke ved, vi mangler, før du kommer.  Så hvem er du? Du ved, hvor du shiner, så fortæl os om det. Og du skal endelig ikke holde dig tilbage!


Hvad venter du på?

Skyd bolden afsted: fortæl os, hvem du er og hvorfor du kan se dig selv som elev hos os. 


Ansøgningsfrist: Ansøgninger behandles løbende

Opstart: August 2024.

Ansøg her
{"street":"Vejlevej 257B","city":"Kolding","state":"Syddanmark","zip_code":"6000","country":"Denmark","latitude":"55.5012207","longitude":"9.4578279"}