Digitaliseringsrådgivare till byggbranschen, Stockholm

Är du på utkik efter en ny utmaning inom rådgivning och försäljning? Vill du vara med och driva den digitala utvecklingen i den svenska byggbranschen?

Dalux jobbar i nära samarbete med ledande entreprenörer, byggherrar, och rådgivare för att digitalisera den svenska bygg- och fastighetsbranschen. Vi är ledande internationellt på innovation och utveckling inom BIM, och våra lösningar är med och skapar bättre arbetsprocesser och högre kvalitet på byggnader som uppförs, renoveras och underhålls i hela världen.

Vi söker en Digitaliseringsrådgivare som ska vara med och utveckla den svenska marknaden. Vi letar efter dig som önskar att vara med och driva digitaliseringen i den svenska byggbranschen på bred front, och som är genuint intresserad av att säkra våra kunder en bra Dalux-upplevelse. Förutom insikt i byggbranschen, ska du ha kunskap och erfarenhet av att jobba med BIM.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Implementering av Dalux programvara hos existerande och nya kunder
  • Nätverka med relevanta personer och organisationer
  • Representera Dalux på seminarier, mässor och konferenser
  • Sparring med våra strategiska partners i Sverige för behovsanalyser och programvaruutveckling.

Du kommer att jobba nära med din kollega på Stockholmskontoret, samt med vårt kontor i Malmö och huvudkontoret i Danmark. Det kommer att vara lite reseaktivitet, främst runt omkring i Sverige men även till Köpenhamn.

OM DIG: Serviceminded och proaktiv

Det finns många infallsvinklar till tjänsten, men du kommer troligen från en liknande tjänst där du har levererat goda resultat under ett par år. Alternativt har du suttit på andra sidan borden, t.ex. hos en entreprenör. Oavsett bakgrund har du ingående kunskap om digitalisering och byggbranschen.

Vi förväntar oss att du har en master- eller magisterexamen inom bygg, företagsutveckling eller liknande och har bra betyg. Insikt i byggbranschen är ett krav och erfarenhet från livet på en byggplats är en fördel. Det är viktigt att du motiveras av att jobba med många och varierade uppgifter. Och av att ha mycket ansvar.

Som person är du bra på att bygga relationer och du gillar att lyssna och engagera dig i samtal med andra. Det är viktigt att du är en lagspelare som samtidigt kan jobba självständigt. Vidare är det en förutsättning att du behärskar svenska och engelska, muntligt samt skriftligt, och att du förstår och kan göra dig förstådd på övriga skandinaviska språken.


Ta del av succén

Passar du in på profilen vi söker och önskar du att hjälpa ledande aktörer inom bygg och fastighet med att bli bättre på digitalisering? Då är den här möjligheten något för dig. För frågor om tjänsten kan Tobias Thorslund,Talent Acquisition Manager, kontaktas via e-post tt@dalux.com eller mobil +45 5076 1217. Vi håller löpande intervjuer, så skicka ditt CV och din ansökan så snart som möjligt.

OM DALUX

Dalux har jobbat i över 13 år för att göra bygg- och fastighetsbranschen smartare och mer effektiv. Vi har idag en internationell marknadsledande position och våra användarvänliga digitala verktyg och BIM-teknologi (informationsmodeller i 3D) används av ledande entreprenörer, byggherrar och rådgivare i mer än 90 länder. Sedan 2005 har Dalux dagligen jobbat med att flytta gränserna för hur teknologi kan hjälpa människor med att säkra smartare och mer hållbara arbetsprocesser i bygg- och fastighetsbranschen.

Vi förbättrar löpande vår existerande teknologi tillsammans med våra användare, och utvecklar nya banbrytande lösningar. De senaste åren har vi lanserat flera världsnyheter på området, så som världens snabbaste mobila BIM-viewer samt den första BIM-baserade Augmented Reality-funktionen till helt vanliga mobiltelefoner.

Apply now