Vil du være en del af Gorm's Familien?

Gorm’s Pizza er en rummelig koncern med ambitiøse planer og engagerede mennesker bundet sammen af kærlighed til mad og en holdånd udover det sædvanlige. Vi har flere restauranter på tegnebrættet og glæder os til at byde fremtidens pizzabagere, serviceentusiaster og unge ledere velkommen på teamet. Se mere om os her.

Verdens Sejeste Opvaskere arbejder hos Gorm’s !
Vi er en hyggelig restaurant med lækker mad, dejlige gæster, skøre kolleger og meget travlt. Vi har et skønt team af dedikerede unge opvaskere, som tager fat i køkkenet, løber stærkt og trives når der er fart over feltet.  

Gorm’s er en spændende restaurantkæde med lækker mad, dejlige gæster, skøre kolleger og højt tempo. Vi lover, du får nogle dygtige kolleger, nye udviklingsmuligheder og masser af pizza.

Er du en ansvarsbevidst og mødestabil person mellem 15-17 år med frisk energi som kan tage fat og arbejde med opvask, afrydning samt opfyldning og assistance i køkkenet er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Vi glæder vi os til at høre fra dig :-)

Uanset om du er i en tilsvarende stilling eller søger dine allerførste udfordringer på arbejdsmarkedet glæder vi os til at høre fra dig.

Send os en kort ansøgning og et cv. via linket. Da det er en uopfordret ansøgning som du sender kan du forvente at høre fra os når der er en ledig stilling. Det betyder at vi ikke melder retur til dig hvis vi ikke kan tilbyde dig et muligt job.


Søg nu