Møtebooker søkes til forsikringsteam på Costa del Sol

Drømmer du om en karriere innen forsikringsbransjen? Og ønsker du å bli en del av en internasjonal virksomhet i vekst? Da bør du søke jobb som møtebooker til vårt norske team i Málaga.

 Din arbeidsdag vil være hos et callcenter som har eksistert siden 2002, og i dag er en del av et internasjonalt selskap. Dere kunder er store, kjente firmaer. Kontoret holder til i Torremolinos, og som ny kollega, vil du få et profesjonelt arbeidsmiljø, et godt samhold med gode kollegaer i tillegg til mange sosiale aktiviteter.

Din arbeidsoppgave blir å booke B2B møter for forsikringsagenter i Norge. Som møtebooker har du den første kontakten med den potensielle nye bedriftskunden, hvor du kartlegger bedriftens behov og deretter legger møtet direkte inn i forsikringsagentens kalender. Forsikringsagenten står selv for salget, så din oppgave blir å tilby et møte mellom agenten og potensiell kunde. Du booker møter for et av Nordens ledende forsikringsselskaper, og har derfor gode argumenter for hånden.

Forsikring handler om å skape verdi og trygghet, og det er avgjørende med høy kundetilfredshet. Du er derfor kvalitetsbevisst, tillitsvekkende og går inn for å gi kundene en behagelig samtale. Utover det, ser vi gjerne at du er salgsorientert og trives med oppsøkende salgsarbeid. Det er også en fordel om du motiveres av at din gode innsats synes på lønnsslippen.

 Du får:
• Gode inntjeningsmuligheter
• Spansk kontrakt med alle rettigheter etter spansk lov
• Medarbeiderfordeler som bl.a. gratis lunsjordning og spanskundervisning
• Fantastiske kollegaer med vinner mentalitet

 Om deg:
• Du er en god og stabil kollega
• Du har gode norsk kunnskaper
• Du er selvstendig og drives av gode resultater
• Du har erfaring med data
• Du er opptatt av jobben din

Søk allerede i dag, og bli en del av en voksende virksomhet hvor alle jobber mot samme mål. Du får et godt kjennskap til forsikringsbransjen, noe som kan være springbrett til en videre karriere.


Dersom dette høres interessant ut, så klikk her: 

Søg nu


Apply here

Kontakt info:

Scanademy ApS

Tim Rana


+45 27283222


tnr@scanademy.com

Søg allerede i dag.

Vi matchmaker mellem virksomheder og kandidater fra hele Skandinavien. Vores virksomheds udvalg, er bredt og varieret. Vi arbejder sammen med nogle af de største skandinaviske virksomheder, og deres filialer i Spanien. Vi søger kandidater, som vil starte karriere eller ønsker udenlandsophold med gode jobs.