Plastikkirurg til Danmarks største kæde af Kosmetiske Klinikker 


 CeriX leder efter den helt rigtige Plastikkirurg til vores privathospital i Hellerup. 

 

Vi søger en speciallæge i plastikkirurgi med stor erfaring indenfor plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi. Der er enten tale om en fast stilling eller konsulentansættelse, hvor vi kan tilbyde den arbejdsuge, der passer dig med relative fleksible arbejdstider, fantastiske og fagligt stærke kolleger, samt en god lønpakke.


 Det kirurgiske team tegner et billede af en organisation med positive og stærke relationer i vores team og kolleger, der udviser et stort engagement og en meget høj grad af faglig stolthed.
 
 Vi stræber efter faglig klinisk udvikling på højeste niveau. En udvikling, der kræver høj faglighed og bygges på et stærkt samarbejde i vores sundhedsfaglige teams. Vi ønsker derfor at skabe de bedst mulige forudsætninger for kontinuitet og opbygning af stærke relationer i teamet.

 

Den kunderettede ambition


 CeriX er kendt for at skabe enestående kundeoplevelser igennem resultater, med et team af høj faglighed og bredt sortiment indenfor kosmetiske behandlinger. Du vil være med til at definere CeriX’s plastikkirurgiske profil fremadrettet, hvilket udbud af operationer og behandlinger vi tilbyder samt at være med til at udvikle CeriX brandet sammen med vores hospitalschef og det øvrige CeriX team.


Et højt fagligt niveau, lækre faciliteter og et stærkt team omkring dig 


CeriX har med sit privathospital i Hellerup skabt rammerne for den bedst mulige patientoplevelse. I disse lækre lokaler i hjertet af Hellerup ønsker vi fortsat at udvikle den mest attraktive plastikkirurgiske klinik sammen med dig.


Vi kan tilbyde en spændende stilling på et topmoderne privathospital, hvor vi har et stærkt erfarent team, der indgår i samarbejdet med dig om planlægning af programmer og udvikling af det kliniske arbejde.


CeriX har en meget stor berøringsflade i det kosmetiske felt, hvilket giver en konstant volume af kunder til kirurgien, da vores + 30 kosmetiske sygeplejersker på de øvrige 12 CeriX klinikker rundt i landet, henviser kunder direkte til dig som Plastikkirurg og sikrer et stort flow af kunder.


Du vil overtage en allerede eksisterende stilling, som sikre dig mange patienter allerede fra starten.


 Ansøgningsfrist
 

Vi inviterer løbende til samtale, så send din ansøgning og dit CV til os.
Vi glæder os til at høre fra dig!


Yderligere information om stillingen
Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores hospitalschef, Heidi Melin på mail heme@cerix.dk eller 53841721.


Om CeriX

CeriX er danmarkst hurtigste voksende kosmetiske klinik, som i 2024 har udvidet med 3 nye klinikker, og har flere i vente samt det eksklusivt privathospital i Hellerup er modtager af alle de kunder som fortjener Kosmetisk kirurgi. Så har du lyst til at være en del af en iværksættersucces i rivende udvikling, er CeriX den rette virksomhed for dig. Vi søger en udadvendt, smilende og servicemindet kollega, der er imødekommende og trives med både at have personale- og kundekontakt. Du skal samtidig kunne holde humøret højt i en tempofyldt hverdag hvor den gode kundeoplevelse, men også et godt samarbejde, er i højsædet. 


Du vil blive en del af en vindermentalitet, hvor vi løfter i flok og vil blive del af en innovativ virksomhed, der har fokus på den nyeste teknologi og udvikling på markedet. 

 

 

Ansøg her

Kontakt

CeriX Privathospital
Strandvejen 191
2900 Hellerup
Danmark Hovedstaden

Heidi Melin

Om CeriX

CeriX er landets største kæde af kosmetiske speciallægeklinikker og privathospital, som tilbyder kosmetiske injektions- og laserbehandlinger samt plastikkirurgi af højeste kvalitet med det bedste udstyr på markedet.

 

CeriX, som åbnede i 2016, er med sine klinikker bl.a. i København, Frederiksberg, Hellerup, Vedbæk, Odense, Aalborg, Esbjerg og Aarhus samt 60 ansatte sygeplejersker og læger, også Danmarks største. CeriX drives af Rie og Kjenneth, og du vil hos CeriX blive en del af firmaets unge og energiske team.

{"street":"Strandvejen 191","city":"Hellerup","state":"Hovedstaden","zip_code":"2900","country":"Danmark","latitude":"55.7355809","longitude":"12.574461"}